BIZARR

Sokkot kapott az anyuka, amikor betette kisfiát a kádba

Az asszony nem akarta elhinni, amit a négyéves kisfia mondott.
címkék:
  • Szerző: Ripost

Laura Mazza nem hitt a fülének, amikor négyéves kisfia egy hihetetlen történettel állt elé. A kis Luca részletesen beszámolt arról, hogy milyen érzés volt édesanyja hasában lenni, cseperedni, és a borzasztó fájdalmat sem felejtette el, amivel a vetélés járt. A gyermek úgy emlékszik, akkor kislány volt. Mazza a hátborzongató beszélgetés részleteit a Facebookon osztotta meg követőivel.

"Ma este a fürdőkádban Luca olyan dolgokat mondott nekem, ami mélyen lesokkolt. Ezek után biztosan hiszem, hogy a kisfiam lelke sokkal öregebb, mint gondolnánk. Azt kérdezte tőlem: anya mi Ausztráliában élünk? Feleltem, hogy igen, mire ő egyszerűen azt mondta, ő az én hasamban élt" – osztotta meg a történetet Mazza a Facebookon.

"Én a hasadban éltem, de meghaltam. Próbáltalak megtalálni, de sehol sem láttalak már. Elmentem a házadhoz is, de bármennyire is kiabáltam, te nem hallottál engem, amikor hívtalak. Nagyon szomorú lettem, aztán felmentem a felhők közé, mint egy angyal. Annyira hiányoztál, hogy vissza akartam jönni hozzád, ezért ismét kisbaba lettem a hasadban" – mondta a négyéves gyermek.

Mazza képtelen volt válaszolni a gyermeknek, egy ideig jéggé dermedve figyelte kisfiát, majd heves zokogásba tört ki. Állítása szerint soha nem beszélt fiának az angyalokról, sem a mennyországról, és azt sem tudhatta Luca, hogy fogantatása előtt nővérkéje magzat korában meghalt - írta a Bors.

Ripost előfizetés banner

címkék:
És ezeket olvastad már?