BIZARR

Sokkot kapott a nő: Ezt találta új háza kertjében

Barátai szerint átok ül az ingatlanon, és a nőnek azonnal el kéne költöznie.
címkék:
  • Szerző: Doris

Egy hang sem jött ki a torkán a rémülettől az ausztráliai Brisbane-ben illő Kerri Morannak, miután egy roppant furcsa tárgyra bukkant új házának kertjében - írja a Mirror.

A föld alól egy hatalmas és nehéz, agyagból készült gömb került elő, amit egy kicsi, szintén agyagból készült koporsó díszített. Elég hátborzongató! Bár Kerrinek fogalma sincs arról, hogy kerülhetett hozzá ez a furcsa tárgy, lánya szerint egyértelmű, hogy rosszat jelent.

"Nem is olyan rég vettem egy régi házat, annak a kertjéből került ez elő. Nagyon nagy és nehéz. Nem tudjuk, mi ez, de a lányom utálja, szerinte balszerencsét fog ránk hozni" - írta a nő a Facebookon.

A kommentelők szinte egytől egyig azt javasolták neki, hogy temesse vissza a tárgyat, vagy, ha a dolgok rosszra fordulnak, akkor költözzön el és hívjon egy ördögűzőt.

Később kiderült, a dolgok mégsem olyan ijesztőek, mint elsőre tűntek. Kerri ugyanis felvette a kapcsolatot a korábbi tulajdonossal, akiről kiderült, hogy gimis korában imádott agyagozni, és ő készítette a bizarr külsejű tárgyat.

 

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?