BIZARR

Sokkoló jelenetet rögzített a kocsmába szerelt titkos kamera

Az új tulajdonos azóta sem találja a magyarázatot. Kétségbeesésében szakértők segítségét kérte...
  • Szerző: Doris

Megmagyarázhatatlan jelenség tette nyugtalanná az angliai The Black Bull kocsma törzsvendégeit, na és persze az új tulajdonosnőt, Kelly Hedley-t.

A nő azt állítja, hogy a poharak maguktól lerepülnek az asztalokról, a bárszékek maguktól mozognak, sőt, még a nyilacskák is maguktól belerepülnek a dartstáblába - számol be róla a Mirror.

A 29 éves Kelly az első sokk után felkereste a helyi szellemvadászokat, igazát pedig a biztonsági kamera felvételeivel próbálta meg bebizonyítani. Bár a helyszínre érkező szakértők semmilyen kísértetnek látszó alakkal nem találkoztak, azt elismerték, hogy nyugtalanító, furcsa zajokat hallottak az ivóban.

"Amikor a tulajdonosnő elaludt, lemerészkedtünk a pub alatti pincébe, ahol egy különös, puffanásszerű hangot hallottunk, később Kelly is azt mondta, hogy valami kaparászást hallott a falon. Amikor felmentünk, észrevettük, hogy a székek elmozdultak, pedig senki sem tartózkodott a csehóban"

- árulta el paranormális jelenségek egyik kutatója.

Kelly meg van róla győződve, hogy nyughatatlanul bolyongó kísértetek állnak a furcsa esetek hátterében, és legbelül talán már megbánta, hogy 7 héttel ezelőtt átvette a kocsma vezetését.

 

És ezeket olvastad már?