BIZARR

Sokkoló dolgot rögzített a korláton hagyott videokamera...

Tony Ferguson paranormális kutatónak, a hírhedt bodmini börtönben egy félelmetes felvételt sikerült összehoznia. Feleségével együtt látogatta meg Anglia egyik leghírhedtebb börtönét, ahol annak idején az ország legveszedelmesebb bûnözőit végezték ki. Természetesen egy szellemvadászhoz híven felszerelkezett videokamerával is.
  • Szerző: Ripost

A helyi legendárium szerint az 1779-ben épült börtön, ami manapság turistalátványosságként szolgál a látogatóknak, a szellemek igazi gyűjtőhelye. Működése alatt mintegy 60 veszedelmes bűnözőt végeztek ki a falai között, az utolsót 1909-ben. 1929-ben zárták be, és az épületben azóta is furcsa zajokat, csoszogást, kaparászást, mormogást vélnek hallani, de több alkalommal láttak már félelmetes árnyalakokat átsuhanni a folyosókon. Néha titokzatos fénygömbök is feltűntek az üres cellákban. Mivel másra nem igazán volt alkalmas az épület, múzeumot csináltak belőle, és éjszakánként szellemvadászaton is részt vehetnek a bátrabb látogatók.

A házaspár is így tett. Rajtuk kívül aznap senki sem akart szellemekre vadászni. Tony Ferguson gondolt egyet és az egyik korláton hagyta a kameráját bekapcsolt állapotban, hátha felvesz valami érdekeset, amíg ők másfelé járnak.

A paranormális kutatónak pokoli szerencséje volt, mert a kamera valóban rögzített egy furcsa sötét alakot, ami a folyosó végén átsétált az egyik boltív alatt. Tisztán kivehető volt a formája, a mozgása, de még a feje is...

A döbbenetes szellemvideót ide kattintva nézheted meg!

A szellemvadász szerint a 24 éves William Hampton, az utolsóként kivégzett fogoly szelleme sétált át a folyosón. 1909. június 24-én ítélték halálra és akasztották fel 16 éves barátnője brutális meggyilkolásáért. Állítólag nem volt egyértelmű bizonyíték ellene, és feltehetőleg ártatlan volt. Úgy tűnik, háborgó lelke ezért nem lelt nyugalomra a komor falak közt...

És ezeket olvastad már?