BIZARR

Riasztó jóslatot hoztak nyilvánosságra a tudósok: itt a világvége

A harmadik világháború küszöbén állunk, és ez végzetes lehet az emberiség számára.
  • Szerző: Ripost

Túl hosszú ideje tart a viszonylagos béke, és hamarosan kirobban a harmadik világháború a Colorado Egyetem matematikusa, Dr. Aaron Clauset szerint. A tudós mindezt a valószínűségszámítás eredményeire alapozza.

Ugyanis megvizsgálta, milyen gyakoriak voltak a háborúk és milyen méreteket öltöttek, majd szűkebben vizsgálta az 1823 és 2003 közötti időszakot. Azt vette észre, a háborúk ciklikusságot mutatnak, és egy akkora háború, mint amilyen a második világháború volt, átlagosan 205 évente megtörténik.

Ha ez igaz, még annyira nem kell pánikba esni, hiszen akkor még van 132 évünk legalább. Ám a tudós azt mondta, rövidülni fog a béke időszaka, mivel az emberek is változtak, a technika pedig rohamosan fejlődik.

Az összeesküvő-elméletek megszállottjai már félre is verték a harangokat, hogy itt a világvége. Az interneten megjelent írásuk szerint a jelek arra mutatnak, hogy bármelyik pillanatban kirobbanhat az újabb világháború, amely az emberiség végét jelentené. A pusztulás közben pedig eljönne Krisztus és elkezdődnek az 1000 éves uralkodása.

Elméletüket szerintük alátámasztják a megfigyelhető természeti katasztrófák, az áradások, nagy erejű földrengések. Sőt Amerika és Észak-Korea szembenállása is a vég felé mutat.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?