BIZARR

Polipot rakott egy nő az arcára, döbbenetes dolog történt vele

Valószínűleg ő az egyetlen a világon, aki nem számított fájdalmas és horrorisztikus kimenetelre, amikor önként és dalolva az arcára tette a veszélyes állatot. Az internetezők pedig a fejüket fogták, amikor meglátták a felvételeket.
címkék:

Még nézni is fájdalmas a felvételeket, amiket a Washington-i nő feltöltött magáról az internetre. Jamie Bisceglia azt hitte, nagyszerű ötlet lesz az arcára tenni egy polipot – csakhogy az állat egészen másképpen gondolkodott a dologról.

Fotó: Pixabay

Jamie éppen egy horgászversenyen volt, amikor észrevette, hogy az egyik versenyző kifogott egy kisebb polipot. A nő egyből kölcsönkérte tőle, mert kellett neki egy extrém fénykép egy fotóversenyhez. Az állat azonnal beleakasztotta a mérgező, tapadókorongos csápokat az arcába, és túl azon, hogy nem tudta levenni, elviselhetetlen fájdalmat okozott. Az esetről fotósorozat is készült:

A seb harminc percig vérzett, miután a nő eltávolította az állatot, majd két nap múlva el is fertőződött, így el kellett mennie a sürgősségire. Az orvosok azt mondták, hogy a duzzanat még hónapokig megmaradhat, így Jamie hosszú antibiotikumkúrára szorult. A sérülés miatt revansot vett: megfőzte, majd meggrillezte, és jóízűen elfogyasztotta a polipot. Az eset tanulságaképpen pedig azt tanácsolta az embereknek, hogy ne tegyenek polipot az arcukra...

 

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?