BIZARR

Pokoli bosszút állt a nő, akit késő éjjeli hancúrra hívtak

A nőt késő éjjeli szexre hívta egy férfi, aki azonban elaludt, mire a nő odaért.
  • Szerző: Ripost

Totálisan kiakadt a 29 éves Taija Russell, amikor hiába csengetett a pasija ajtaján, az nem engedte be. Pedig éppen a férfi hívta át késő éjjeli szexre. Csakhogy elaludt, mire Taija odaért. A nő ezért fogta és az egész házat felgyújtotta.

A tűz előtt még fenyegető üzeneteket küldött a férfinak. Mint írta, „csak a pénzét pocsékolta azzal, hogy kibumlizott a férfihoz”, majd keményebb hangvételre váltott: „látom, meg akarsz halni”.

A férfi arra ébredt, hogy lángokban áll a háza és van 8 nem fogadott hívása és több üzenete a nőtől. A férfi később a nyomozóknak elmondta, afféle „második nőként” kezelte Russellt, akit néha áthívott magához, hogy lefeküdjön vele. Aznap éjjel is áthívta magához a nőt, de mire odaért, ő mélyen elaludt, így nem hallotta a kopogást és a telefonja csörgését sem.

Miután Russell hiába próbálkozott, öngyújtófolyadékot, gyufát és gyújtót vett egy közeli benzinkúton, majd lángra lobbantotta a férfi házának ajtaját. Amikor látta, hogy a tűz pillanatok szétterjed a házon, elmenekült a helyszínről.

A férfi az ajtón nem tudott kimenni, ezért keretestől lökött ki egy ablakot, és kimászott a résen. Az egyetlen pólót viselő, hamuval és korommal borított férfi elfutott a nagyjából háromszáz méterre álló rendőrkapitányságra, bejelentést tett, majd visszafutott a házhoz és segített a tűzoltóknak kimenteni a kutyáját. A férfit később kórházba szállították. A ház, és minden, ami benne volt, megsemmisült a tűzben – írta a Daily Star és a USA Today.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?