BIZARR

Megszólaltak a nyomozók: ezt találták Michael Jackson szobájában a halála után pár órával

A három rendőr először szólalt meg, még senkinek nem beszéltek Jackson haláláról.
  • Szerző: Ripost

Egy új dokumentumfilmet forgattak Michael Jacksonról, amely a Killing Michael Jackson címet kapta. Ebben szólal meg először az a három rendőr, aki a halála ügyében nyomozott. Orlando Martinez, Dan Myers és Scott Smith elárulta, mit is találtak a pop királyának szobájában a halálakor.

A nyomozók elárulták, hogy amikor beléptek a szobába, mindenhol szétdobált gyógyszerek hevertek, de volt ott gyerekeknek szóló szórólap, egy baba és a sztár számítógépe is.

"Post-it lapok voltak mindenhova ragasztva, még a tükörre is, azokon pedig különböző jegyzetek, szlogenek voltak. Azt nem tudom, hogy valami dalszöveg volt-e, vagy csak emlékeztetők. A háló, nos, kész káosz volt. Borzalmas volt a rendetlenség" - árulta el Orlando Martinez.

A nyomozó azt is hozzátette, a szoba egyáltalán nem volt alkalmas orvosi kezelésekre.

"Én arra emlékszem, hogy amikor beléptem a szobába, volt ott egy ruhaállvány, egy sós zsák és különböző gyógyszerek szétdobálva" - mesélte Scott Smith.

Azt is elmondták, hogy az ágyon ott kevert Jackson számítógépe egy élethű baba mellett, és pár szórólap különböző babákról.

A nyomozók elárulták, az énekes orvosának, Conrad Murray-nek az orvosi táskáját eldugva találták, és ez keltette fel a gyanújukat is. A táska tele volt használt fecskendőkkel és gyógyszerekkel, többek között propofolt is találtak.

"Mivel a szoba tele volt szeméttel, feltűnő volt, hogy a használt fecskendők és a kiürült gyógyszeres fiolák nem feküdtek ott. Így tudtuk, hogy az orvos feltakarított. Ez pedig sok mindent elárul..." - vélték a nyomozók.

És ezeket olvastad már?