BIZARR

Megdöbbent a férj, amikor felesége vázolta előtte bizarr szexuális szokásait

Egy őrült brit nő azt állítja, hogy három éven keresztül szexelt a saját hálószobájában felbukkanó szellemekkel. Mindeközben a vőlegénye mit sem sejtett az egészről... és még örült is, hogy az asszonyka alaposan begerjedve várta esténként.
címkék:
  • Szerző: M. Elek

Az Amethyst Realm nevű fiatalasszony a This Morning brit talk show-ban beszélt elképesztő szexuális kalandjairól. Részletesen elmesélte az intim találkozásai szaftosabb részleteit is a kanos kísértetekkel.

Az egész dolog nagyjából három évvel ezelőtt kezdődött. A nő a vőlegényével élt a közös házukban. Egy nap, míg a férfi távol volt a munkahelyén, az asszony valami furcsa, "megnyugtató jelenlétet" érzékelt. Mintha egy láthatatlan lény lett volna vele a szobában, de nem rémített meg, inkább biztonságérzetet sugárzott... Később, ahogy elálmosodott, és ledőlt az ágyra, erotikus gondolatok rohanták meg. Aztán elkezdődött...

"Ahogy elszenderedtem, egyszerűen nekem rontott valami, vagy valaki!" - mesélte a nő a műsor házigazdáinak.

- Nyomást éreztem a combjaimon és a lihegést a nyakamon. De még mindig biztonságban éreztem magam. Aztán szexeltünk a szellemlénnyel... Nehéz megmagyarázni a dolgot. Éreztem a tapintását a testemen, a leheletét az arcomon, a simogatását a lábaim között, de nem láttam senkit. Mintha egy láthatatlan energia mászott volna rám és tett volna magáévá. Biztos vagyok benne, hogy egy szellem volt.

Ez így ment három éven keresztül, szinte minden este. A nő szerint nem mindig ugyanaz a szellem látogatta meg. Legalább húsz különböző szellemmel szexelt három év alatt, és mindegyiknek mások voltak a szexuális igényei... Volt, amelyik hátulról szerette, egy másik pedig kizárólag orálisan ügyködött.

Egy nap a vőlegénye korábban ért haza, és véletlenül meglátta a nőt, amint valakivel az ágyukban szexelt. Mire berontott, már nem volt ott senki. A kapcsolatuk hamar véget ért, de a kísérteties szexuális találkozások tovább folytatódtak.

Az elképesztő interjút a szellemekkel szexelő nővel, ide kattintva nézheted meg!

Tina Radziszewicz pszichoterapeuta szerint az ehhez hasonló esetek a tapasztalatok szerint csupán hallucinációk. Olyankor történik ilyesmi, amikor az alany elméje az alvás és az ébrenlét mezsgyéjére lép. Nem tudja, hogy álmodik-e, vagy valóság-e, amit átél. Utólag általában valódinak hiszik az elképzelt történéseket.

- Az ilyen hallucinációk nagyon élénkek és bizarrak lehetnek, és magukban foglalhatják a tapintást, a látványt és a hallást is. - mondta Radziszewicz. - A stressz, a szorongás, a depresszió és egyéb traumák teszik hajlamossá az embereket az ehhez hasonló bizarr hallucinációkra...

Forrás: mirror.co.uk, maxim.com

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?