BIZARR

Húszezer méhvel a hasán pózolt a kismama, szörnyű, ami ezután történt

Igazán egyedi terhesfotózást szeretett volna, nem sejtette, hogy tragédia lesz a vége.
címkék:
  • Szerző: Doris

A gyásztól összeroppant Emily Mueller gyermekkora óta méhészkedik, szenvedélye pedig meghozta a gyümölcsét: férjével együtt ő a tulajdonosa a Mueller Honey Bee and Rescue-nak Manchesterben. A páros a karrierjük építése mellett azonban családot is szeretett volna, ezért eldöntötték: belefognak a babaprojektbe

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Northfoto

Emily a várandóssága vége felé kitalálta, hogy felbérel egy fotóst, hogy megörökítse a két legnagyobb szerelmét: születendő gyermekét és a méheket.

Mivel egy orvos is rábólintott a dologra, Emily nagy izgalommal készült a fotózásra. Csodás képek lettek, és ő is remekül érezte magát, annak ellenére, hogy többször is megcsípték. Az öröm azonban nem tartott sokáig!

Fotó: Northfoto

Másfél hónappal a fényképezkedés után Emily furcsa összehúzódásokat érzett, majd észrevette, hogy a babája már nem mozog annyira aktívan, mint korábban – írja a people.com.

Már csak 6 nap volt vissza a kiírt dátumig, Emily pedig remélte, hogy a kórházban majd megnyugtatják. Sajnos nem így lett, a pici halva született.

„Isten úgy döntött, hogy a mennyben is szükség van egy kis méhészre, ezért elvette tőlem Jacobot”

- mondta Emily, aki tragédiával végződő történetét azért osztotta meg a nagyvilággal, hogy támogassa és erőt adjon azoknak nőknek, akik szintén elvetéltek.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?