BIZARR

Kész horror, amit a család Jégvarázs-figurája művel, el van átkozva?

A Jégvarázs főszereplőjéről mintázott baba nagyon furcsán viselkedett az utóbbi időben.
címkék:
  • Szerző: Ripost

Egy texasi család az elmúlt napokban rettegésben kellett, hogy éljen. A Ladbible írta meg a történetüket, melynek középpontjában egy elátkozottnak vélt játékbaba áll.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Emily Madonia még 2013-ban vette meg a lányának a Jégvarázsból ismerős Elza-babát. Nem is történt sokáig semmi rendkívüli, a baba gombnyomásra énekelte a főcímdalt és ismételgette a beletáplált mondatokat, két év múlva azonban elkezdődtek a furcsaságok. A baba egyszer csak elkezdett spanyolul beszélni. Nem volt rajta olyan gomb, amivel át lehetett volna állítani a nyelvet, egyszerűen csak spanyolra váltott, néha pedig a két nyelv keverékét beszélte.

A legutóbbi fejlemények adnak azonban igazán okot a nyugtalanságra. A nő egy Facebook-posztban osztotta meg a történetet, egyúttal segítséget is kért, mert úgy érzi, kezd kicsúszni a kezeik közül az ügy. A bejegyzést azzal kezdi, hogy pár hete a férje kidobta a babát, nem sokkal később mégis megtalálták azt a padon. Ezután igyekeztek biztosra menni: Elzát szemeteszsákba rakták, azt beletették egy újabb szemeteszsákba, az egészet megpakolták egy csomó más szeméttel, aztán az egészet kivitték a kukába. Pár nappal később a babát a hátsó udvaron találták meg.

A nő posztjára rengetegen válaszoltak, többen hihetetlennek tartották az egészet és arra gondoltak, biztos a nő férje, esetleg a lánya viccelődik a dologgal.

címkék:
És ezeket olvastad már?