BIZARR

Itt a világvége? Lángoló keresztet videóztak az égen!

Igazi bibliai jelenésnek lehettek tanúi, akik a napokban látták a különös égi jelenséget! Mi történik? Valóra válnak a bibliai jövendölések? Újabb nagy háború közeleg? Itt a világvége?
  • Szerző: Ripost

Hasonló égi jelenségek már a világ több pontján is megfigyelhetőek voltak, és a történelem során is számos példa akadt rá.

Nagyanyáink még azt mesélték, hogy a nagy háborúk előjeleként bukkant fel ilyen hátborzongató jel az égbolton. Korábban nagyobb katasztrófákhoz, földrengéshez, szökőárhoz kapcsolták, és figyelmeztető előjelnek tekintették... Manapság azonban az eljövendő világvége jelének gondolják.

Számos középkori metszeten, miniatúrán és festményen figyelhető meg hasonló, kereszt formájú jelenés, amelyeket legtöbbször vallásos szövegkörnyezetben, illetve látomásként értelmeztek eleink.

A legismertebb, égen lángoló keresztlátomás Constantinus római császár nevéhez fűződik, aki a 312. október 28-án lezajlott Milvius hídi csata előtt látott ilyet. A történet azonban kiegészül egy olyan momentummal, miszerint a keresztben görög betűkkel ez állt: „E jelben győzni fogsz!”. Ezt alighanem a keresztény történetírók költötték hozzá...

2014. június 5-én, Oroszországban, Volográd felett jelent meg. Ráadásul egy kettős kereszt, ami aligha lehet véletlen...

2015-ben pedig Michigan felett is hasonlót, ragyogó káprázatot fotóztak

Amerikában 2011-ben kondenzcsíkból állt a kereszt... Hiába, haladni kell a korral...

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?