BIZARR

Igazi rémálom: Döbbenetes dolgot vett fel a bejárat fölé szerelt kamera

Nem hitt a szemének az a kanadai nő, aki a bejárati ajtaját figyelő kamerán nézte vissza ki szórakozott pár perccel korábban a csengőjével. Nem kellett volna...
címkék:
  • Szerző: Ripost

A 46 éves Meni Pitoscia a kanadai Ontarióban él lányával. Mindig is szem előtt tartotta a családja biztonságát, így felszereltetett egy mozgásérzékelős kamerát a bejárati ajtóhoz, hogy mindig lássa, ki csenget. A kanadai anyuka éppen egy csomagot várt, amikor kutyája felugrott és az ajtóhoz rohant, azt hitte, megérkezett a futár. Elővigyázatosságból azért kinézett az ablakon, hogy ki áll az ajtó előtt,  de senkit sem látott. Ezt furcsállotta, hiszen a kutyájuk nem szokott tévedni, mindig odarohan az ajtóhoz, ha megérzi, hogy valaki érkezik.

Kicsit morgolódva ugyan, de visszament a konyhába, hogy folytassa a főzést, amikor értesítés érkezett a mobiljára. Egy applikáció jelezte, hogy valaki aktiválta a bejárati ajtó csengőjét, magyarul becsengetett pár másodperce. Ez kissé meglepő volt, de a kutya viselkedésével együtt már elég volt ahhoz, hogy megnézze, mit is rögzített a bejárati ajtó kamerája.

Miután végignézte a felvételt,  futkosni kezdett a hideg a hátán. A videón tisztán látszott, hogy egy áttetsző alak állt az ajtó előtt, megnyomta a csengőt, majd leült a verandán lévő padra. Amikor Pitoscia korábban kinézett az ablakon, pont látnia kellett volna a "vendéget".

A különös felvételt ITT nézheted meg!

A szellemszerű jelenés látogatása azért is döbbentette meg annyira, mert éppen arra a padra ült, amelyet az egyik kedves szomszédjától, Mario-tól kapott, akivel röviddel a halála előtt éppen ezen a padon ülve beszélgetett utoljára. A kedves ismerős halálának évfordulója éppen a napokra esett. Aligha lehetett véletlen egybeesés...Bár sok ismerőse tanácsolta a nőnek, hogy hívjon szelleműzőket, vagy legalább zsályával mossa le a házat, hogy távol tartsa az ártó szellemeket, Pitoscia szerint Mario, az egykori kedves szomszéd és jóbarát még a túlvilágon sem lehet rosszindulatú, így erre nincs szüksége. Amíg élt, nagyon jó kapcsolatban voltak, szinte gyerekkora óta ismerte az öreget. Talán csak el akart köszönni, mielőtt végleg átlép a szellemvilágba a lelke...

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?