BIZARR

Horror, ami ezzel a nővel történt, pedig csak megkarmolta egy macska

Eleinte nem is sejtette, hogy baj lehet, hiszen néha-néha minden macskatartóval előfordul ez a dolog. Aztán kis híján belehalt az esetbe. Brutális fotók, csak erős idegzetűeknek!
  • Szerző:

A macskatartóknak eszébe se jutna, hogy a kis puha, cuki kedvencük akár a halálukat is okozhatja. Nem volt ezzel máshogy a 65 éves Shirley Hair se, akit kis híján megölt a sziámi macskája.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Profimedia

Az történt ugyanis, hogy a bristoli asszony kertészkedett, amikor megjelent a Chan névre hallgató kandúrja a közelben. Shirley fel akarta venni az állatot, hogy megsimogassa, de annak más tervei voltak, ugyanis véresre karmolta a nő kézfejét, majd elszaladt. Shirley ellátta a sebet, befejezte a munkát a kertben, és bár már este kicsit gyengének érezte magát, azt hitte, hogy influenzás lehet. Csakhogy ennél sokkal veszélyesebb kór támadta meg: húsevő baktérium.

Fotó: Profimedia

Az izomfájdalmat és a szédelgést még nem vette komolyan, de amikor elkezdett bedagadni a keze, férje bevitte a bristoli sürgősségire, ahol kiderült, hogy vérmérgezésben szenved, szeptikus sokkot kapott, és ott állapították meg a baktériumfertőzést is. Az asszony kézfején sürgősségi operációt hajtottak végre a macskakaparás helyén, de a kálváriája csak ekkor kezdődött.

Fotó: Profimedia

Shirley-t öt napig mesterséges kómában tartották, és hat hétig kellett kórházban lennie, ami alatt több műtétet is elvégeztek rajta. Eltávolították az elhalt szöveteket, de ennek ellenére egyre rosszabbul volt; ráadásul képtelen volt elhinni, hogy mindezt egyetlen karmolásnak köszönheti. A kórházi ágyon visszaemlékezett, hogy soha nem volt felhőtlen a viszony a sziámi kandúrral, a macska mindig is vadóc volt egy kicsit, ám ahogy idősödött, egyre gyakrabban támadt rá a gazdáira. Az asszony állapota annyira rosszra fordult, hogy két szívrohamot is kapott az egyik műtét után.

Fotó: Profimedia

Amikor végre kikerült az intenzív osztályról, a lábáról vett bőrszövettel pótolták a kézfején elhalt szöveteket – ugyanis ott olyan mély lett a seb, hogy még az inak is kilátszottak. Szerencsésnek érzi magát, hogy túlélte az egészet. Az eset után új gazdát kerestek Chan-nek.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?