BIZARR

Hihetetlen: egy félmeztelen nő zuhant le az erkélyről a kocsik közé

Párjával szerelmeskedett a nő, amikor megtörtént a baleset. Egy életre megtanulták, hogy ne az erkélyen éljék a magánéletüket.
  • Szerző: Ripost

Drámai felvételeken látható, amint egy félmeztelen nő egy erkélyről lezuhan, és egyenesen az ott parkoló kocsik közé zuhant.

Legnagyobb szerencséjére egy fekete szedán tetejére pottyant, ami csúnyán összetörte, de legalább életben maradt.

Párjával szerelmeskedett a nő, amikor megtörtént a baleset
Fotó: Youtube

Az ismeretlen vörös hajú nő hihetetlen történettel magyarázta meg a nem mindennapi esetet. Ugyanis az asszony és párja éppen intim pillanatokat töltöttek az erkélyükön, amikor egy óvatlan pillanatban a szerelem hevétől mit sem sejtve lezuhant. A megdöbbentő baleset a tajvani Tajpejben történt.

A térfigyelő kamerák felvételei rögzítették a nő zuhanását, majd a becsapódást is. Látszólag alaposan megütötte magát, hiszen nem tudott lemászni a kocsi tetejéről. A nőn akkor mindössze egy póló és egy bugyi volt.

Úgy tűnik, hogy a szerencsétlen nőnek komoly fájdalmai vannak, és a hátát dörzsöli, amikor egy póló nélküli fiú kétségbeesetten a segítségére sietett.

„Éppen hazafelé sétáltam, amikor ez történt. Nem láttam, hogy elesett, de hallottunk egy hangos csattanást, és már a kocsi tetején volt. Egy férfi akkor odament hozzá és segített neki” – árulta el szemtanú a Daily Star oldalának.

A barátjának végül sikerült lesegítenie a lányt az összetört autó tetejéről, és egy közeli kórházba vitte. A nő kisebb hátsérülést szenvedett, és néhány hétig kórházban kellett maradnia. Azóta azonban már meggyógyult és egészségesen térhetett haza.

Egyébként valószínűleg ez volt a párocska legdrágább légyottja, ugyanis ki kellett fizetniük a megrongálódott autót, ami az egyik szomszédjuké volt.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?