BIZARR

Hátborzongató, mit fotózott a tinilány a romos templomban

Talán mégsem volt olyan jó ötlet az éjszaka közepén barangolni a romok között...
  • Szerző: Doris

Élete leghajmeresztőbb éjszakáján van túl a 19 éves Rosie Boulton, aki hirtelen felindulásból úgy döntött, felfedezi a közelben lévő, elhagyatott apátságot, amiről elég rejtélyes dolgokat suttogtak.

A Wales-ben élő tini, aki évek óta érdeklődik a paranormális jelenségek iránt, néhány barátjával kerekedett fel és rengeteg képet is lőtt a helyről. Igaz, kissé csalódott volna, mivel semmi különlegeset nem vett észre. Egészen addig, amíg haza nem ért...

Amikor ugyanis otthon visszanézte a képeket, az egyiken egy rémisztő, csuklyás árnyalakot vett észre - írja a Mirror. Mintha egy kísértet tűnt volna fel a fotón!

A nagy szellemrajongó Rosie ettől annyira lelkes lett, hogy hamarosan újra visszatér a romos, 1131-ben alapított Tintern Abbey-be.

"Hatalmas mázlistának tartom magam! Igaz, a helyszínen kicsit megijedtünk, mert különös energiákat éreztünk, ezért jobbnak láttuk hazafutni. Otthon aztán újra megnéztem a felvételeket, ekkor vettem észre a furcsa kísértetet" - magyarázta a lány.

A fotók később az interneten is elterjedtek, és alaposan megosztották a közvéleményt. Egyesek ugyanis azt állítják, hogy a képek meg vannak szerkesztve, és a valóságban szó sem volt semmilyen szellemről.

És ezeket olvastad már?