BIZARR

Félreértette egymást anya és lánya, eléggé pikáns lett a végeredmény

Az biztos, hogy alaposan elvörösödött a fiatal nő, amikor meglátta az eredményt. Pedig elvileg mindenben az anyja útmutatását követte. Mindenesetre az internet imádta a pajzán felvételt, és több tízezren kattantak rá...
címkék:
  • Szerző:

Bár a 40 éves Nikki Carrol nem egy szégyellős típus, még ő is belepirult, amikor kivette a kenyeret a sütőből, és meglátta rajta a félreérthetetlen formát. Arra nem számított ugyanis, hogy a receptből végül egy sült vagina kerekedik majd.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Pexels.com

Az történt ugyanis, hogy Nikki banánkenyeret akart sütni, de nem tudta a receptet; szóval megkérdezte 60 éves édesanyját, aki azt mondta, úgy a legfinomabb a kenyér, ha a sütés utolsó néhány percében fog egy fóliát, aminek kivágja a közepét, és azt ráteríti a tésztára. Azonban a fiatal nő ezt félreértette, és az egész sütés alatt otthagyta a fóliát a kenyér tetején.

Fotó: Ripost

Csakhogy a kelt tészta ahogy dagadt sülés közben, kitüremkedett a lyukon, és a végeredmény egy ropogós, friss kenyér lett – egy tökéletesen élethű vaginával a tetején. A látványt ráadásul az is fokozta, hogy Nikki pont a közepén szúrta meg villával, hogy megnézze, átsült-e a tészta. A fotót végül nem ő, hanem az anyja osztotta meg az interneten – ahol hatalmas sikere lett, több tízezren kedvelték. A pikáns kenyérről készült fotót itt tudod megnézni.

címkék:
És ezeket olvastad már?