BIZARR

Félelem és reszketés Nógrádban: Remegve kapaszkodott a kocka-Lada hátuljába egy fiatal fiú – fotó!

Olvasónk szerint nevelési célzattal száműzték az utastéren kívülre a srácot.
címkék:

Több autós is ijedten taposott a fékbe vasárnap kora délután a Nógrád megyei Héhalom és a Pest megyei Verseg közötti országúton. Kicsivel fél 1 után ugyanis egy klasszikus kocka-Lada úgy közlekedett a nehezen belátható kanyarokkal tűzdelt, hepehupás útszakaszon, hogy az autó csomagtartójának tején egy fiatal férfi utazott.

Az abszurd jelenetről Xénia nevű olvasónktól kaptunk képeket. Elmondása szerint az autó körülbelül 30-as tempóval haladt, a „potyautas” pedig rémülten, remegő kezekkel kapaszkodott a kocsi hátuljába.

(Ripost)

„Pont egy emelkedő elején értem utol a Ladát, ezért nem kezdtem meg az előzését, így alaposabban szemügyre tudtam venni a szokatlan jelenetet. A csomagtartón utazó srác remegett, nagy valószínűséggel nem élvezte az utat odakint. A ruhája koszos volt, a feje lebillent. Nekem úgy tűnt, hogy részeg vagy legalábbis másnapos. Az autót egyébként egy dühös fiatal lány vezette. Szerintem a csomagtartón utazó pasi a párja lehetett, akivel vélhetően úgy összeveszett, hogy az utastéren kívülre száműzte kicsit gondolkodni. Talán egy túl jól sikerült házibuliból, vagy épp a szeretőjétől vitte haza a srácot. Más logikus magyarázatot nem tudok a dologra, a kocsiban ugyanis senki sem ült a sofőrön kívül” – írta olvasónk.

Reméljük mondanunk sem kell, hogy mennyire ön- és közveszélyes így utazni. Mondjuk, ha egy félrelépés miatt lett a csomagtartóra száműzve a fiatal srác, akkor a jövőben biztos kétszer meggondolja majd, hogy packázik-e a barátnőjével.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?