BIZARR

Egy egész háztömböt megmozgat a leleményes edző a karantén alatt

A koronavírus járvány miatt több országban is otthon kell maradnia a lakosságnak. De a fitnesz akkor sem maradhat el! Egy edző hihetetlen furfanggal tart órát a lakóknak, és ehhez egyáltalán nem használja az internetet...
  • Szerző:

Hihetetlen felvétel kering az interneten: Sevillában nem unatkoznak a házi karanténban rekedt emberek! Spanyolországban bezártak az edzőtermek, a lakosok csak akkor léphetnek az utcára, ha élelmiszert vagy gyógyszert kell vásároljanak, vagy ha dolgozni mennek. De fitnesz nélkül akkor sem maradnak: egy profi edző igen furfangosan edzi őket.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Profimedia (Képünk illusztráció!)

„Nincs kibúvó a mozgás alól karantén idején sem!” – áll a videó alatti szövegben. A felvételen egy edző a háztetőről irányítja a lakókat, akik imádják a szokatlan fitneszórát, és nincs, aki ne mozdulna meg. Hihetetlen felvétel!

A felvétel nem sokkal azután jelent meg, hogy az Egészségügyi Világszervezet közleményt adott ki arról, hogy a házi karanténban lévők miképpen vigyázzanak a mentális egészségükre. Az ajánlásban többek között az szerepel, hogy akik az otthonukban ragadtak, beszélgessenek családtagjaikkal, akár virtuálisan is, relaxáljanak, étkezzenek egészségesen, és természetesen ne hagyják ki a rendszeres mozgást.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?