BIZARR

Dühös lett a Tik-Tok miatt a férfi, nem élte túl a felesége

A történet nemcsak a helyi közösséget, de az egész világot sokkolta. Hiszen ki hallott már olyat, hogy egy férj egy közösségi alkalmazás miatt végezzen a feleségével? Mutatjuk a megdöbbentő részleteket...
  • Szerző:

Elsősorban a fiatalokat tartja lázban az új közösségi alkalmazás, a TikTok: olyan videókat tölthetnek fel, melyekben népszerű zeneszámokra tátognak, mintha ők énekelnének. Az alkalmazáson komoly sikereket, akár több milliós megtekintést és követést is elérhetnek, akik szeretnek szerepelni – és döntő többségben tinik használják. Egy férjet viszont annyira feldühített, hogy megölte miatta a feleségét.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Profimedia

Az indiai férfi nem bírta elviselni, hogy 19 éves felesége, Gorrapati Suvartha rendszeresen készített magáról videókat, amiket megosztott TikTokon. De nem csak ez zavarta: folyamatosan féltékenykedett, nem tudta elhinni, hogy a felesége nem csalja meg őt. Az asszonynál betelt a pohár, és elköltözött; de a videók megosztását nem fejezte be, amivel még jobban tüzelte a férfi dühét.

Fotó: Profimedia

November 17-én aztán a férj megkereste az asszonyt, kényszerítette, hogy menjen haza, és három nap múlva az öccsével otthon ölték meg őt. A rendőrségi jelentés szerint egy ruhadarabbal fojtották meg a fiatalasszonyt, és a két férfi a holttestet egy folyóparti temetkezési helyen illegálisan elhamvasztotta. A rendőrségi nyomozás is emiatt indult: valaki feljelentést tett, hogy két férfi be nem jelentett hamvasztást végzett a temetkezési helyen, és a szálak a férjhez vezettek – akit le is tartóztattak 10 nappal később. A férfi és öccse beismerte a gyilkosságot.

És ezeket olvastad már?