BIZARR

Döbbenetes ok miatt perelte be a kórházat ez a pórul járt férfi

Nem csupán hátborzongató az eset, de borzasztóan fájdalmas is lehetett. Az biztos, hogy minden férfiember felszisszen, amikor megismeri a részleteket...
  • Szerző:

Borzalmas eset miatt fordult a bírósághoz egy 70 éves ausztrál férfi: azt állítja, hogy a kórház hibájából alakult ki súlyos nekrózis a péniszén, ami miatt a férfiasságát amputálni kellett.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Pixabay

A Shepparton-i férfi azzal vádolja a Goulburn Valley Health kórházat, hogy későn vették észre a tüneteit, amikor egy hétre be kellett feküdnie a kórházba, sőt: a szövetelhalást okozó baktériumot is az intézményben kapta el. Ráadásul hiába jelezte többször is a kórházi személyzetnek, hogy baj van, túl későn kapott antibiotikumos kezelést. A több napos késlekedés miatt végül amputálni kellett a péniszét, állítja keresetlevelében. Ráadásul a kórház abban is hibázott, hogy nem szállították át a Royal Melbourne kórházba, ahol egy specialistákból álló team megküzdhetett volna a baktériumfertőzéssel. A férfi kártérítést követel, és nem csupán amiatt, hogy elvesztette a férfiasságát, de a lelki károkozás miatt is: hiszen az eset után érthető módon depresszióba esett. Ügyvédje szerint igencsak ritka az ilyen eset, de az orvosi hanyagságot minden esetben komolyan kell venni. Az ügyet az ausztrál Legfelsőbb Bíróság fogja tárgyalni.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?