BIZARR

A kamera forgott: meztelenre vetkőzött a nő, durva, ami ezután történt

A fiatal nő ráadásul nem is akárkinek a házában dobta le a textilt: nagyon elengedte magát munkaadója otthonában.
  • Szerző: Ripost

A kaliforniai Rosie Brown megnézte a háza biztonsági kameráinak felvételeit, miután négy napra elutazott. A nőt nem kis meglepetés érte!

Mielőtt az 53 éves Brown Louisianába elutazott az egyik rokona esküvőjére, keresett valakit, aki négy napon át vigyázna a két kiskutyájára. Végül a sokak által dicsért, 26 éves Casey Brenglet bízta meg a munkával.

A kutyákra vigyázó lány tudta, hogy Brown nappalijában van egy biztonsági kamera, de úgy tűnik, teljesen megfeledkezett erről - írja az abc7news.com.

Amikor az 53 éves nő hazaért, és megnézte a felvételeket, elborzadva látta, hogy Brengle többször anyaszült meztelenül fetrengett a kanapéján, kétszer pedig beengedett egy férfit a házba, akivel aztán egy időre elvonult a hálószobába. A fiatal nő ráadásul a vállalt 30-60 perces séták helyett csak néhány percre vitte ki a kutyákat, amíg azok elvégezték a dolgukat.

Brengle azt mondta, sajnálja, hogy meztelenül ült a kanapén, de nagy volt a hőség, és olyankor nem szeret ruhában lenni. Azt azonban tagadta, hogy lefeküdt a barátjával a nő házában.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?