KOMPOST

Borzalmas, mit tett a saját kisbabájával a divatbolond anyuka

A nő a fél internetet magára haragította, miután megmutatta, mit tett kislánya körmeivel.
címkék:
  • Szerző: rpst

Egy édesanya Facebook-bejegyzésében hirdeti különös szolgáltatását, miszerint műkörmöt készít kisbabáknak. A bizarr tevékenységéről fotókat is posztolt, amivel azonnal magára haragította a fél internetet.

Köztudott, hogy a kisbabák körmeit nem véletlenül kell rendszeresen vágni, hiszen összekarmolhatják vele magukat, de akár a szemükben is kárt tehetnek.

Ennek ellenére a nő büszkén hirdeti tevékenységét, amellyel arra buzdítja a többi kisbabás anyukát, hogy keressék bizalommal, ha szeretnék hogy az ő gyereküknek is hosszú, hegyes műkörme lenne. Árat nem árult el, de utalt rá, hogy mindebből természetesen pénzt vár.

Kiakadtak az internetezők (Fotó: Facebook)

Mindenkit magára haragított

A kommentelők ízekre szedték a felelőtlen nőt, amiért műkörmöket csinált a saját kisbabájának

Voltak azonban olyanok is, akik szerint a az anya csak 5 perc hírnévre vágyik, a képek pedig nem is valódiak, csupán PhotoShoppolták őket. Persze ettől sem lett népszerűbb a netezők körében – írta meg a The Sun.

A gyámügyet hívnák a kommentelők

Többen írták, hogy a fotókat a gyámügyhöz kellene eljuttatni, hogy vizsgálják ki mi az igazság. Ha a nő valóban elkészítette a műkörmüket, az gyermekbántalmazásnak minősül, hiszen veszélyeztette kislánya épségét, ezért pedig eljárást kellene indítani érte.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?