KOMPOST

A zsúfolt vonaton kényeztette orálisan a párját egy idősebb férfi

A vonaton gyerekek is voltak, de még ők sem zavarták a felhevült párt.
  • Szerző: Ripost

Megúszta börtönbüntetés nélkül egy idős brit pár, hogy orális szexszel közszeméremsértést követtek el egy zsúfolt vonaton, ahol kisgyerekek is voltak – jelentette a brit sajtó. A 64 éves Raymond Burr, és az 57 éves Deborah Tobyn tavaly májusban elkövetett ügyében előző hét pénteken hozott ítéletet egy brit bíróság.

A beszámolók szerint a pár este hat órakor, a délutáni csúcsforgalom idején utazott a c2c vasúttársaság egyik Londonból Basildon városa felé tartó szerelvényén, és ittasak voltak, amikor egymásnak estek. Először „illetlen módon viselkedtek”, majd egy idő után Burr orális szexszel kezdte el kényeztetni az 57 éves nőt, aki az ügyben eljáró bíró elmondása szerint nem sokkal korábban vált özveggyé.

A párt látszólag nem zavarta, hogy mindenki látja, hogy mit csinálnak, és még akkor is folytatták, amikor egy nő odament hozzájuk, és kérte őket, hogy hagyják abba. Szemtanúk elmondása szerint a zsúfolt kocsiban több 6 évesnél fiatalabb kisgyerek is volt. A páros végül Pitsea városánál leszállt a vonatról, ahol egy rendőr megállította őket.

Burr egy idén májusban tartott tárgyaláson bűnösnek vallotta magát a közszeméremsértés vádjában, míg partnere csak augusztusban, miután eleinte ártatlanságát hangsúlyozta. Az ügyükben döntő bíró végül egyiküket sem ítélte börtönbüntetésre, ehelyett közmunkával kell bűnhődniük, valamint rehabilitációra kell járniuk.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?