KOMPOST

A városi rendőrök vetettek véget a fiatal pár légyottjának a téren – a lány mindössze 12 éves volt!

A térfigyelő kamerán keresztül látták, hogy mi történik a téren.
címkék:
  • Szerző: Ripost

A szabad ég alatt, egy téren szexelt egy fiatal pár szerdán este Privigyén. A térfigyelő kamerákat kezelő operátor egy gyanúsan viselkedő párosra figyelt fel a Szabadság téren. Miután megállapították, hogy épp szexuális kapcsolatot létesítenek a nyílt ég alatt, a rendőrök a helyszínre siettek – írja a noviny.sk.

Az igazoltatás során kiderült, hogy a lány mindössze 12 éves, partnere beismerte, hogy a rendőrök megérkezése előtt szexeltek. A városi rendőrök öt nappal korábban már összefutottak a párossal, akkor a fiatalember azt állította, hogy a lány a barátnője. Miután a rendőrök tájékoztatták róla, hogy a lány mindössze 12 éves, a fiatal férfi első látszatra meglepődött, és azt mondta, hogy akkor nem szeretne vele semmilyen kapcsolatot. Ennek ellenére napokkal később már a téren szexeltek.

A rendőrség szexuális visszaélés különösen súlyos bűncselekménye ügyében indított eljárást. A rendőrség indítványozta a fiatal férfi előzetes letartóztatását. Mivel tettét veszélyhelyzet ideje alatt követte el, 15-től 25 évig terjedő szabadságvesztés fenyegeti – írta a Paraméter.

Ripost előfizetés banner

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?