KOMPOST

A kéményen át akart bejutni a házukba a túl későn hazaérkező tinilány – rossz ötlet volt

Azt gondolhatta, hogy ha a Mikulásnak sikerül, akkor neki is. De nem jött be.
  • Szerző: Ripost

Tűzoltók szabadítottak ki egy kéménybe szorult 17 éves lányt az amerikai Arizona államban található Phoenix városában, miután barátnőjével túl későn értek haza, és megpróbáltak beslisszolni a bezárt épületbe – jelentette a Fox News. A meg nem nevezett lány azután próbálkozott a kéményen való lemászással, hogy minden ajtót és ablakot zárva találtak.

Barátnője, Yasmeen a Fox10 televíziónak elmondta, neki fogalma sem volt arról, hogy a kémény alul teljesen zárva van. Erre már csak akkor jöttek rá, amikor a lány leért a nem létező nyíláshoz. A lány ekkor pánikba esett, és azt kiabálta barátnőjének, hogy hívjon segítséget.

A kiérkező tűzoltóknak végül 40 percbe telt kihúzni a lányt a kéményből. Az észrevétlen hazajutás már ezzel kudarcba fulladt, de hogy teljesen legyen a lebukás, a Fox 10 még élőben is közvetítette a mentést a Facebook-oldalán.

A beszámoló szerint a kéménybe szorult lánynak nem lett semmi baja azon kívül, hogy csupa korom lett, és mosolygott, amikor felbukkant a kéményből. A szülőkről azonban már nem mondható el, hogy örömben úsztak volna. Nagyon dühösek voltak – mondta el Yasmeen.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?