KOMPOST

A férje mindent hallott: mostohafiával gyűrte a lepedőt a perverz anyuka

A férj egy rádióműsorban mesélt a botrányos esetről.
  • Szerző: Ripost

A 35 éves orosz Marina Balmasheva 400 ezer követője szeme láttára fogyott le majdnem 60 kilót. A népszerű Instagram-sztár most mégsem ezzel került az orosz lapok címlapjára, hanem mérhetetlen perverzitásával.

A nő 45 éves ex-férje ugyanis azt állítja, hogy Balmasheva 20 éves fiával csalta őt meg.

Alexey Shavyrin és Balmasheva 13 éve házasodtak össze. A férfinek akkor már volt két saját gyermeke az előző párkapcsolatából, de a kicsik mellé örökbe fogadtak öt másik csöppséget is, így igazi nagycsaládosokká váltak. Az otthoni idill azonban egy pillanat alatt szertefoszlott, amikor egy este a családapa különös hangokat hallott a fia hálószobájából.

„Képtelen voltam aludni azon az éjszakán. És akkor meghallottam a félreérthetetlen nyögéseket. Akkor döbbentem rá, hogy a feleségem a saját fiammal csal meg. Nem sokkal később a nejem visszajött a hálószobába, és mintha mi sem történt volna, befeküdt mellém az ágyba. Egy szót sem szóltam hozzá akkor” – mesélte egy rádióműsorban a férfi.

Balmasheva reagált a rádiónak az elhangzottakra, és határozottan tagadja, hogy valaha is szexelt volna mostohafiával, míg együtt volt a férjével. Állítja, csak azután jött össze az akkor már 20 éves fiúval, miután különköltöztek férjével.

Azt is elmondta, hogy valójában sohasem szerette Shavyrint, és egyáltalán nem álltak közel egymáshoz.

„Semmi nem érdekelt csak az étel akkoriban. Nagyon meghíztam és meg akartam halni” – vallotta be Balmasheva, aki 132 kilót nyomott, mielőtt lefogyott volna.

A fiatal fiú mellett most úgy érzi, hogy ő is egy fiatal lány, nem pedig egy korosodó háziasszony.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?