1 éve

Újabb UFO-felvétel szivárgott ki: bizarr képsorokat rögzített az amerikai haditengerészet

Az utóbbi hónapokban egyre több felvétel látott napvilágot, melyet az amerikai haditengerészet készített, állítólag a földönkívüliekről. Mutatjuk a legújabbat!

Ismét egy UFO-felvétellel jelentkezett Jeremy Corbell, oknyomozó filmkészítő! Ő az a filmes, aki már több alkalommal szivárogtatott ki felvételeket, melyek az amerikai haditengerészet tulajdonában voltak. Többek között a Jeremy nevéhez fűződik a piramis UFO-videó is, melyet USS Russell legénysége készített 2019 júliusában.

Ezúttal ismét egy haditengerészeti felvétel látott napvilágot. A USS Omaha hajója 2019-ben rögzítette azokat a pillanatokat, mikor egy azonosítatlan repülő tárgy óriási sebességgel haladt feléjük, majd lassan elkezdett az óceán felé ereszkedni, aztán eltűnt a mélyben.

Az amerikai haditengerészet hajója furcsa felvételeket készített / Képünk csak illusztráció!
Fotó: Pixabay

Az információk szerint azon az óceáni szakaszon semmiféle roncsot nem találtak, sőt a mai napig nem került elő a jármű. Állítólag egy tengeralattjárót is bevetettek az UFO keresésére, de ez a próbálkozás is sikertelen volt.

Jeremy szerint a haditengerészet többet tudhat a titokzatos repülő tárgyakról, a legújabb felvétel pedig azt bizonyítja szerinte, hogy nem csak a levegőben, de a vízben is képesek mozogni az UFO-k.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!