ÉLETMÓDI

FAZÉK

Bögrés lett a répatorta, egyszerűen nem lehet elrontani

Bögrés lett a répatorta, egyszerűen nem lehet elrontani

Hidd el, min­den­ki­nek ízlen fog.

Ha sze­re­ted a ré­pa­tor­tát, akkor ennek a re­cept­nek a rabja le­szel. Könnyű el­ké­szí­teni, hogy ha so­ha­sem sü­töt­tél, akkor is pil­la­na­tok alatt össze tudod dobni.

Őrült ötlet ketchupra, ilyet még nem láttál

Őrült ötlet ketchupra, ilyet még nem láttál

Meg­döb­bentő fej­lesz­tést osz­tott meg a nyil­vá­nos­ság­gal egy vál­lal­ko­zás.

Meg­döb­bentő fej­lesz­tést osz­tott meg a nyil­vá­nos­ság­gal egy kezdő vál­lal­ko­zás, sokan azt se tud­ják, ké­pe­sek len­né­nek-e meg­enni ilyen for­má­já­ban a nép­szerű ön­te­tet. Mások sze­rint zse­ni­á­lis az ötlet.

Mennyei új pizza kelesztés és dagasztás nélkül

Mennyei új pizza kelesztés és dagasztás nélkül

Egy­szerű és is­te­nien finom! Ké­szíts liszt­men­te­sen piz­zát. Min­denki meg­di­cséri, aki meg­kós­tolja.

Egy­szerű és is­te­nien finom! Ké­szíts liszt­men­te­sen piz­zát. Min­denki meg­di­cséri, aki meg­kós­tolja.

2018 nagy dobása a szuper-limonádé: Ha ezt iszod, sokáig fogsz élni

2018 nagy dobása a szuper-limonádé: Ha ezt iszod, sokáig fogsz élni

Ez a fű­sze­res li­mo­nádé nem­csak finom, és üdítő, hanem az éle­te­det is képes meg­hosszab­bí­tani. Akár for­rón, akár hi­de­gen fo­gyasztva is na­gyon egész­sé­ges.

Ez a fű­sze­res li­mo­nádé nem­csak finom, és üdítő, hanem az éle­te­det is képes meg­hosszab­bí­tani. Akár for­rón, akár hi­de­gen fo­gyasztva is na­gyon egész­sé­ges. Csök­kenti a gyul­la­dá­so­kat, és ser­kenti a szer­ve­zet ön­gyó­gyító ké­pes­sé­gét, hogy az öre­ge­dés jelei minél ké­sőbb je­lent­kez­ze­nek.

Ezt tedd először vasárnap az asztalra, imádni fog a család

Ezt tedd először vasárnap az asztalra, imádni fog a család

Ezek­ben az éte­lek­ben ugyanaz van, mint egy ki­váló szend­vics­ben. De mennyi­vel kí­vá­na­to­sab­bak!

Ezek­ben az éte­lek­ben ugyanaz van, mint egy ki­váló szend­vics­ben. De mennyi­vel kí­vá­na­to­sab­bak!

EZ PÖRÖG MOST...!TOP10:

Ezért ne öntsd ki soha a tészta főzővizét a lefolyóba

Ezért ne öntsd ki soha a tészta főzővizét a lefolyóba

Nagy hiba, ha le­szű­rés­kor meg­válsz a fő­ző­lé­től! Bez­zeg a leg­jobb sza­ká­csok gon­do­san fel­fog­ják és meg­őr­zik.

Nagy hiba, ha le­szű­rés­kor meg­válsz a fő­ző­lé­től! Bez­zeg a leg­jobb sza­ká­csok gon­do­san fel­fog­ják és meg­őr­zik. Most pedig el­árul­ják, miért nem kel­lene neked sem a le­fo­lyóba ön­te­ned. Hidd el, in­nen­től egé­szen más lesz min­den tész­ta­étel, amit az asz­talra te­szel!

Íme a nagy húsvétisonka-trükk, ilyen finomat még nem ettél

Íme a nagy húsvétisonka-trükk, ilyen finomat még nem ettél

Nem csak főzés köz­ben ala­kít­ha­tod az íze­ket, hanem utána is.

A füs­tölt-főtt sonka nem ma­rad­hat el a hús­véti asz­tal­ról, de sok csa­lád fi­no­man szólva is ráunt már.

Boros Vali megmondta: Szabolcs megyében márpedig enélkül nincs húsvét

Boros Vali megmondta: Szabolcs megyében márpedig enélkül nincs húsvét

A ke­leti vé­ge­ken még él a régi ha­gyo­mány: hús­vét­kor nem hi­á­nyoz­hat a te­rí­tett asz­tal­ról a sárga túró!

A ropogósra sült bacon szalonna titka nem a serpenyő

A ropogósra sült bacon szalonna titka nem a serpenyő

Lé­te­zik egy titok, és tö­ké­le­tes lesz...

Sokan gon­dol­ják, mi sem egy­sze­rűbb, mint meg­sütni a sza­lon­nát. Csak bele kell dobni a forró ser­pe­nyőbe, és pár perc alatt kész! De mitől lesz tö­ké­le­tes?

Ne fess tojást húsvétkor, ez lesz most a menő

Ne fess tojást húsvétkor, ez lesz most a menő

Unod már, hogy min­den évben ugyan­azt csi­ná­lod? To­jást fes­tesz hús­vét­kor, és azzal dí­szí­ted az ün­nepi asz­talt?

Unod már, hogy min­den évben ugyan­azt csi­ná­lod? To­jást fes­tesz hús­vét­kor, és azzal dí­szí­ted az ün­nepi asz­talt?

A húsvét nagy trükkje: nem reped meg többet a tojás

A húsvét nagy trükkje: nem reped meg többet a tojás

Nagy pa­zar­lás, ha nem vagy óva­tos

Nagy pa­zar­lás, ha nem a leg­na­gyobb óva­tos­ság­gal jársz el a ke­mény to­já­sok ké­szí­té­sé­nél. Sok trükk van rá, ho­gyan úsz­ha­tod meg re­pe­dés nél­kül.

Vigyázz, megint hamisítják a sonkát! Így ismerd fel az igazit

Vigyázz, megint hamisítják a sonkát! Így ismerd fel az igazit

A sonka a ser­tés comb­já­ból ké­szül

A sonka a ser­tés comb­já­ból ké­szül, sóban pá­col­ják, ke­mény­fá­val füs­tö­lik. Ide­á­lis eset­ben. Csak­hogy a ked­venc hús­véti éte­lün­ket is ha­mi­sít­ják.

Ez a tavasz kedvence: töltött lesz a bundás kenyér

Ez a tavasz kedvence: töltött lesz a bundás kenyér

Szám­ta­lan bun­dás ke­nyér re­cep­tet is­mer­hetsz, de ezt a fi­nom­sá­got tuti nem pró­bál­tad még ki. A ta­va­szi reg­ge­lik ked­vence lehet!

Szám­ta­lan bun­dás ke­nyér re­cep­tet is­mer­hetsz, de ezt a fi­nom­sá­got tuti nem pró­bál­tad még ki. A ta­va­szi reg­ge­lik ked­vence lehet, egé­szen biz­tos, hogy imádni fog­ják a gye­re­kek is! Mu­tat­juk lé­pés­ről-lé­pésre, ho­gyan ké­szít­he­ted el. Nézd meg a vi­deo­fel­vé­telt!

Soha ne melegítsd újra ezt a 3 ételt a mikróban!

Soha ne melegítsd újra ezt a 3 ételt a mikróban, komoly bajt is okozhatnak!

A táp­anyag­vesz­te­ség mel­lett akár ve­szé­lyes anya­gok is ke­let­kez­het­nek a mik­ro­hul­lám ha­tá­sára!

A táp­anyag­vesz­te­ség mel­lett akár ve­szé­lyes anya­gok is ke­let­kez­het­nek a mik­ro­hul­lám ha­tá­sára!

Felejtsd el a bolti csokipudingot, ez a finomság most mindent visz

Felejtsd el a bolti csokipudingot, ez a finomság most mindent visz

Mennyei finom pu­din­got sze­ret­nél ké­szí­teni? Íz­vi­lága egyedi, a cso­kis panna cot­tá­nak. Kós­told meg te is. Mu­tat­juk a re­cept­jét!

Süss kenyeret lábosban

Süss kenyeret lábosban, dagasztanod sem kell

Szinte pil­la­na­tok alatt meg­süt­he­ted a saját házi ke­nye­red

Nem kell ag­gód­nod, ha el­fo­gyott ott­hon a ke­nyér, vagy zárva van a pék­ség. Szinte pil­la­na­tok alatt meg­süt­he­ted a saját házi ke­nye­red, ami tény­leg olyan mintha nagy­anyá­ink ke­men­cé­jé­ben sült volna.

A téli lecsónál nincs finomabb, így készítsd el

A téli lecsónál nincs finomabb, így készítsd el

Hosszú na­gyon ez a tél, de ne szo­mo­rodj el! Csapd be az íz­le­lő­bim­bó­i­dat, főzz téli le­csót! Olyan, mintha a nya­rat csem­pész­néd be a hideg na­pokba.

Hosszú na­gyon ez a tél, de ne szo­mo­rodj el! Csapd be az íz­le­lő­bim­bó­i­dat, főzz téli le­csót! Olyan, mintha a nya­rat csem­pész­néd be a re­mény­te­len­nek lát­szó, ba­rát­ság­ta­la­nul hideg na­pokba.

3 ötlet, hogy főzz finomat konzervből

3 ötlet, hogy főzz finomat konzervből

Idő hi­á­nyá­ban ne ide­gen­kedj a kon­zerv alap­anya­gok fel­hasz­ná­lá­sá­tól.

Idő hi­á­nyá­ban ne ide­gen­kedj a tar­tó­sí­tó­szer nél­kül ké­szí­tett kon­zerv alap­anya­gok fel­hasz­ná­lá­sá­tól. Ezek min­dig érett ál­la­pot­ban, ide­jük­ben le­szü­re­telt zöld­sé­get, gyü­möl­csöt tar­tal­maz­nak.

Bizarr genetikai mutáció: Hihetetlen, mi történt a banánnal!

Bizarr genetikai mutáció: Hihetetlen, mi történt a banánnal!

A szok­vá­nyos ba­nán­héj ugyan el­vi­ek­ben ehető, de az íze és az ál­laga miatt még­is­csak ki­dob­juk. Na, ennek most vége!

Így reagál a magyar gyomor: Komoly próbatétel a vegán-kihívás

Így reagál a magyar gyomor: Komoly próbatétel a vegán-kihívás

Csir­ke­pör­költ csirke nél­kül és rob­ban­tott currys csoda. Ember le­gyen a tal­pán, aki le­gyűri eze­ket az éte­le­ket!

Így olvaszthatod ki pillanatok alatt a fagyasztott húst

Így olvaszthatod ki pillanatok alatt a fagyasztott húst

Mik­ró­ban szok­tad? Áz­ta­tod?

Mik­ró­ban szok­tad? Áz­ta­tod? Ki­ve­szed előző este? Mu­ta­tunk egy sok­kal jobb mód­szert, ami­vel hamar ki­ol­vad, és nem áz­ta­tod el vagy ége­ted meg.

Mennyei csúcsvacsora: ilyen finom sajtos cukkinit még nem ettél

Mennyei csúcsvacsora: ilyen finom sajtos cukkinit még nem ettél

Az egész csa­lád imádni fogja eze­ket a cuk­ki­ni­go­lyó­kat!

Az egész csa­lád imádni fogja eze­ket a cuk­ki­ni­go­lyó­kat!

Palacsintába került a tiramisu, ilyen finomat még nem ettél

Palacsintába került a tiramisu, ilyen finomat még nem ettél

Az egyik leg­fi­no­mabb olasz édes­ség a ti­ra­misu össze­ke­ve­re­dett a ma­gya­rok ked­venc pa­la­csin­tá­já­val.

Szalonnasó az új őrület, otthon te is elkészítheted

Szalonnasó az új őrület, otthon te is elkészítheted

Min­den étel­hez fel­hasz­nál­ható!

Ha imá­dod a sült sza­lonna ízét, de nincs ked­ved ál­lan­dóan sü­tö­getni, akkor a te fű­sze­red lesz a sza­lon­nasó. Ez az egy­sze­rűen el­ké­szít­hető kü­lön­le­ges­ség gya­kor­la­ti­lag min­den étel­hez fel­hasz­nál­ható.

Kotyogós kávéfőződ van? Akkor szinte biztos, hogy rosszul főzöd a kávét!

Kotyogós kávéfőződ van? Akkor szinte biztos, hogy rosszul főzöd a kávét!

Bi­valy­erős, ke­serű, csak meg­rög­zött ká­vé­füg­gők­nek való...

Bi­valy­erős, ke­serű, csak meg­rög­zött ká­vé­füg­gők­nek való. Te is így gon­do­lod? Egy ba­rista el­mondta, hogy ko­tyo­gós­ban is lehet lágy, kré­mes és aro­más kávét főzni! És ehhez tény­leg csak pár ap­ró­sá­got kell be­tar­tani...

Szuper finomság a reggeli a kávé mellé! Ez lett az olaszok kedvence

Szuper finomság a reggeli a kávé mellé! Ez lett az olaszok kedvence

Ezt a finom kek­szet még csak nyúj­tani és szag­gatni sem kell. Min­dig gyor­san el­ké­szít­hető és biz­tos a siker.

Szakértők állítják: Eddig tartható el hús a mélyhűtőben

Szakértők állítják: Eddig tartható el hús a mélyhűtőben

A nyers és fel­dol­go­zott hús­ter­mé­kek más és más ideig őrzik meg fris­ses­sé­gü­ket a mély­hű­tő­ben.

Elvarázsolta a svájci sajtmestereket a bükki kakukkfüves csoda

Elvarázsolta a svájci sajtmestereket a bükki kakukkfüves csoda

Ki­vé­te­les öröm, ha ma­gyar kéz­mű­ves­ter­mék jó hírét kel­tik a nagy­vi­lág­ban.

Ki­vé­te­les öröm, ami­kor ma­gyar kéz­mű­ves­ter­mék jó hírét kel­tik a nagy­vi­lág­ban. És ehhez immár Sán­dor Tamás sajt­mes­ter is hoz­zá­já­rul, még­pe­dig nem is akár­hogy!

7 tökéletes reggeli karácsonyra

7 tökéletes reggeli karácsonyra

Hi­he­tet­le­nül sok fi­nom­sá­got fel­hal­mo­zunk ka­rá­csony­kor, de nem mind­egy, mit eszünk reg­ge­lire. Ilyen­kor is va­lami ün­ne­pit és kü­lön­le­ge­set sze­ret­nénk.

Hi­he­tet­le­nül sok fi­nom­sá­got fel­hal­mo­zunk ka­rá­csony­kor, de nem mind­egy, mit eszünk reg­ge­lire. Ilyen­kor is va­lami ün­ne­pit és kü­lön­le­ge­set sze­ret­nénk.

Nem hiszed el, mi a tökéletes birsalmasajt titka

Nem hiszed el, mi a tökéletes birsalmasajt titka

Gye­rek­ko­runk ked­venc fi­nom­sága.

Gye­rek­ko­rod ked­venc fi­nom­sá­gát most ott­hon is na­gyon egy­sze­rűen el tudod ké­szí­teni ennek a re­cept­nek a se­gít­sé­gé­vel.

Nagyanyáink titka igazi istennővé tesz

Nagyanyáink titka igazi istennővé tesz

Ez az a trükk, amit sem­mi­képp nem sza­bad ki­hagy­nod. Íme, a bejgli titka!

Ez az a trükk, amit sem­mi­képp nem sza­bad ki­hagy­nod ahhoz, hogy komp­lett le­gyen a ka­rá­cso­nyi menüd! Mu­tat­juk a tö­ké­le­tes bejgli tit­kát!

Ez a három fűszernövény csodát tesz veled

Ez a három fűszernövény csodát tesz veled

Hasz­náld ki te is a fű­sze­rek ál­dá­sait!

A ja­vas­asszo­nyok is prak­ti­ku­san al­kal­maz­ták régen eze­ket a cso­da­sze­re­ket. Hasz­náld ki te is a fű­sze­rek jó­té­kony ha­tá­sait!

Íme a francia nők legnagyobb téli csodafegyvere az asztalnál

Íme a francia nők legnagyobb téli csodafegyvere az asztalnál

El­fog­lalt vagy, de es­tére sze­ret­nél egy remek le­ves­sel elő­állni? A fran­cia hagy­ma­le­ves­nél egy­sze­rűen nincs jobb öt­le­tünk!

Hungarikum a gulyás! Itt a legjobb recept

Hungarikum a gulyás! Itt a legjobb recept

A gu­lyás­le­ves nem vé­let­le­nül lett a nem­zeti ele­de­lünk, el­árul­juk a tit­kát!

A gu­lyás­le­ves nem vé­let­le­nül lett a nem­zeti ele­de­lünk és a kül­föl­diek kö­ré­ben is a leg­nép­sze­rűbb fogás. Meg­mu­tat­juk a leg­nép­sze­rűbb re­cep­tet.

Ilyen finom még sosem volt a krumplipüré, elképesztő ötletek

Ilyen finom még sosem volt a krumplipüré, elképesztő ötletek

Ne dobd ki a meg­ma­radt krump­li­pü­rét! Egy kis öt­le­tes­ség­gel remek ételt va­rá­zsol­hatsz be­lőle más­nap. Fi­gyeld csak!

Tegyél tojást a kávédba! Ez lesz 2018 slágere!

Tegyél tojást a kávédba! Ez lesz 2018 slágere!

Fur­csán hang­zik, va­ló­ban. De hidd el, min­den­kép­pen meg­éri ki­pró­bál­nod! Igazi kü­lön­le­ges­ség!

Fur­csán hang­zik, va­ló­ban. De hidd el, min­den­kép­pen meg­éri ki­pró­bál­nod! Igazi kü­lön­le­ges­ség!

Minden diétázó álma ez: Mennyei csokoládédesszert, nulla bűntudat

Minden diétázó álma ez: Mennyei csokoládédesszert, nulla bűntudat

Új szintre emel­ke­dett a cso­ko­lá­dé­krém!

Új szintre emel­ke­dett a cso­ko­lá­dé­krém! Me­g­enni nem hogy tilos, hanem ki­mon­dot­tan aján­la­tos.

Öt szuper trükk, hogy idén tökéletes legyen a kocsonya

Öt szuper trükk, hogy idén tökéletes legyen a kocsonya

Főz­tél már ko­cso­nyát?

Főz­tél már ko­cso­nyát? Meg­mu­tat­juk, hogy nem is olyan ör­dön­gös­ség.

Fázol reggelente? Ezt idd és egyből jobb lesz a kedved!

Fázol reggelente? Ezt idd és egyből jobb lesz a kedved!

Mu­tat­juk a re­cep­tet!

Ne­he­zen vi­se­led a sötét és hideg reg­ge­le­ket? Ez a fű­sze­res, forró ital nem­csak fel­éb­reszt, de az im­mun­rend­sze­re­det is fel­tur­bózza. Mu­tat­juk a re­cep­tet!

Te tudtad, hogy melyik rizs mire jó?

Te tudtad, hogy melyik rizs mire jó?

Barna rizs, fé­nye­zett rizs, ri­zot­tó­rizs, hosszú­szemű rizs - csak kap­ko­dod a fejed, és nem tudod, me­lyik mire való? Ren­det te­szünk a rizs­faj­ták kö­zött.

Barna rizs, fé­nye­zett rizs, ri­zot­tó­rizs, hosszú­szemű rizs - csak kap­ko­dod a fejed, és nem tudod, me­lyik mire való? Ren­det te­szünk a rizs­faj­ták kö­zött. Így min­dig a leg­job­bat vá­laszt­ha­tod, hogy a te kony­hád­ból ke­rül­hes­se­nek ki a leg­fi­no­mabb ri­zses éte­lek. Azt is el­árul­juk, mi a kü­lönb­ség az A és B rizs kö­zött.

Brutális ételt főzött Pataki Attila - Fotó

Brutális ételt főzött Pataki Attila - Fotó

Az ősi ma­gyar konyha re­meke ke­rült ez­út­tal te­rí­tékre, már a lát­vá­nyá­tól is fel­boly­dult az in­ter­net. Sokan azon­nal meg­en­nék a régen kós­tolt fi­nom­sá­got, mások egye­ne­sen un­do­rod­nak tőle.

Az ősi ma­gyar konyha re­meke ke­rült ez­út­tal te­rí­tékre, már a lát­vá­nyá­tól is fel­boly­dult az in­ter­net. Sokan azon­nal meg­en­nék a régen kós­tolt fi­nom­sá­got, mások un­do­rod­nak tőle.

Így állapítsd meg, hogy friss-e a boltban vásárolt csirke

Így állapítsd meg, hogy friss-e a boltban vásárolt csirke

Mu­ta­tunk egy egy­szerű trük­köt.

Elő­for­dult már veled, hogy ta­nács­ta­la­nul áll­tál a hű­tő­pult előtt és nem tud­tad, me­lyik húst vá­laszd? Mu­ta­tunk egy egy­szerű trük­köt.

Áztatni vagy nem áztatni? Kiderült, hogy lesz tökéletes a rizs

Áztatni vagy nem áztatni? Kiderült, hogy lesz tökéletes a rizs

Vajon lé­te­zik tuti re­cept?

A rizs az egyik leg­egy­sze­rűbb köret, mégis nehéz tö­ké­le­tesre főzni. Vajon lé­te­zik tuti re­cept?

Egyszerű, de nagyszerű: Szilvás álomsüti serpenyőben

Egyszerű, de nagyszerű: Szilvás álomsüti serpenyőben

Dobd fel a szürke őszi reg­gelt! Süss sok­féle, szí­nes szil­vá­val bo­rí­tott, kré­mes sütit.

Dobd fel a szürke őszi reg­gelt! Süss sok­féle, szí­nes szil­vá­val bo­rí­tott, kré­mes sütit. Csak do­báld be a ser­pe­nyőbe a hoz­zá­va­ló­kat, és már tol­ha­tod is a sü­tőbe. Bújj vissza az ágyba, és úgy me­le­gen fo­gyaszd, egy pohár tel­jes tej­jel.

Ezért ne dobd ki a paprika csumáját, elképesztő, mire használhatod

Ezért ne dobd ki a paprika csumáját, elképesztő, mire használhatod

Egy vé­let­len el­szó­lás la­vi­nát in­dí­tott el a ma­gyar há­zi­asszo­nyok kö­ré­ben.

Egy vé­let­len el­szó­lás la­vi­nát in­dí­tott el a ma­gyar há­zi­asszo­nyok kö­ré­ben. El­ké­pesz­tően heves vita ala­kult ki, hogy jó-e va­la­mire, s ha igen, vajon mire a pap­rika csut­kája.

Olcsó és egyszerű krumplivacsorák: ilyen finomat még nem ettél

Olcsó és egyszerű krumplivacsorák: ilyen finomat még nem ettél

Ki ne sze­retné a krump­lit? Ha egy­szerű és finom ételre vágysz este, kapd elő a kam­rá­ból. Mu­ta­tunk három re­cep­tet.

Ki ne sze­retné a krump­lit? Ha egy­szerű és finom ételre vágysz este, kapd elő a kam­rá­ból.

Így lesz finom és ropogós a szalonna, ha mikróban sütöd

Így lesz finom és ropogós a szalonna, ha mikróban sütöd

Nincs több össze­fröcs­költ tűz­hely!

Egy­szerű, de igen­csak kifi­ze­tődő trükk! Nincs több össze­fröcs­költ tűz­hely, se zsír­szagú konyha! Most mu­ta­tunk egy szu­per egy­szerű mód­szert.

Süss grillcsirkét otthon! Csak ezt a trükköt kell ismerned hozzá

Süss grillcsirkét otthon! Csak ezt a trükköt kell ismerned hozzá

Kony­hai sü­tő­ben is el­ké­szít­he­ted ott­hon a ked­venc pe­cse­nyé­det. Mu­tat­juk, mi a tit­kos esz­köz, amin meg­sül a grill­csirke.

Birsalmával ilyen még nem történt, ezt meg kell kóstolnod!

Birsalmával ilyen még nem történt, ezt meg kell kóstolnod!

Kü­lön­le­ges desszertre vágysz?

Kü­lön­le­ges desszertre vágysz? Akkor a te re­cep­ted lesz ez az iga­zán nem hét­köz­napi fi­nom­ság a fan­tasz­ti­kus íze­i­vel. Hidd el, meg­éri a fá­rad­sá­got!

Soha többet nem pukkad ki a hurka és a kolbász, ha így sütöd

Soha többet nem pukkad ki a hurka és a kolbász, ha így sütöd

Szur­kálni? Nem szur­kálni?

Szur­kálni? Nem szur­kálni? A leg­gya­kor­lot­tabb há­zi­asszo­nyon is képes ki­fogni a hurka és a kol­bász.

Megújult a madártej: sütni sem kell, és mindenki imádja!

Megújult a madártej: sütni sem kell, és mindenki imádja!

Szü­le­tés­nap lesz, de nincs időd tor­tát sütni? Ezt a va­ní­liás sze­le­tet biz­to­san össze tudod dobni még előző este.

Szü­le­tés­nap lesz, de nincs időd tor­tát sütni? A siker ga­ran­tált, hisz a ma­dár­te­jet min­denki sze­reti.

Mostantól gyerekjáték a főtt tojást megpucolnod! Zseniális trükk

Mostantól gyerekjáték a főtt tojást megpucolnod! Zseniális trükköt mutatunk!

Végre nem kell pe­pe­cselni reg­ge­li­nél, vagy éppen a ra­kott krumpli ké­szí­té­se­kor.

Felejtsd el, amit a tésztafőzésről eddig tudtál! Sokkal jobb módszert mutatunk!

Felejtsd el, amit a tésztafőzésről eddig tudtál! Sokkal jobb módszert mutatunk!

Fel­for­ra­lod a fa­zék­ban a vizet, majd be­le­ra­kod a tész­tát? Ez a trükk jobb mód­szer ennél...

Megújult a sajtos melegszendvics. Ilyen finomat még nem ettél!

Megújult a sajtos melegszendvics. Ilyen finomat még nem ettél!

Sze­re­ted a me­leg­szend­vi­cset, de unod a ha­gyo­má­nyos re­cep­te­ket?

Sze­re­ted a me­leg­szend­vi­cset, de unod a ha­gyo­má­nyos re­cep­te­ket? Kós­told meg ezt a finom, őszi ver­ziót al­má­val, sza­lon­ná­val és sok sajt­tal!

Itt az ősz 7 legjobb almássüti-receptje

Itt az ősz 7 legjobb almássüti-receptje

Cso­korba szed­tük neked a leg­fi­no­mabb al­más­sü­te­mény-re­cep­te­ket.

Újra itt az al­ma­sze­zon, most iga­zán olcsó ez a finom és egész­sé­ges gyü­mölcs! Cso­korba szed­tük a leg­fi­no­mabb al­más­sü­te­mény-re­cep­te­ket, hogy minél több­féle édes­ség­gel lep­hesd meg a ven­dé­ge­i­det, csa­lá­do­dat!

Szuper trükk a Séfek Séféből: ezért tették sütőbe a lisztet

Szuper trükk a Séfek Séféből: ezért tették sütőbe a lisztet

Ké­szí­tet­tél már kelt tész­tát?

Ké­szí­tet­tél már kelt tész­tát? Olyan tip­pet mu­ta­tott a múlt heti adás­ban az egyik ver­senyző, ami­től le­esett az ál­lunk.

Így lesz tökéletes a sült tökmag

Így lesz tökéletes a sült tökmag

Ne dobd ki a sü­tő­tök mag­ját, in­kább ké­szíts be­lőle is­teni finom, pi­rí­tott házi tök­ma­got! Mu­tat­juk a po­fon­egy­szerű re­cep­tet, rá­adá­sul az íze mér­föl­dek­kel veri a zacs­kós, bolti tök­ma­gét!

Ne dobd ki a sü­tő­tök mag­ját, in­kább ké­szíts be­lőle is­teni finom, pi­rí­tott házi tök­ma­got! Mu­tat­juk a po­fon­egy­szerű re­cep­tet, rá­adá­sul az íze mér­föl­dek­kel veri a zacs­kós, bolti tök­ma­gét! Ha ezt az íny­csik­landó nasit egy­szer meg­kós­to­lod, soha többé nem aka­rod majd más­képp enni a tök­ma­got!

Sosem találod ki, miért jó lefagyasztani a tojásfehérjét

Sosem találod ki, miért jó lefagyasztani a tojásfehérjét

Sütés után nya­ka­don ma­radt egy csomó to­jás­fe­hérje? Ne öntsd a le­fo­lyóba! Fa­gyaszd le! Mu­tat­juk, ho­gyan: rém egy­szerű.

Sütés után nya­ka­don ma­radt egy csomó to­jás­fe­hérje? Eláll pár napig... Még úgyis marad? Add a rán­tot­tá­hoz. Uncsi na­po­kig rán­tot­tát enni rán­tot­tá­val? Csak egyet ígérj meg: Ne öntsd a le­fo­lyóba! Fa­gyaszd le! Mu­tat­juk, ho­gyan: rém egy­szerű.

Új trükk a konyhában! Megőrül a net a legfinomabb rántottáért!

Új trükk a konyhában! Megőrül a net a legfinomabb rántottáért!

Hi­he­tet­le­nül könnyű el­ké­szí­teni, és biz­to­san az egész csa­lád ked­vence lesz. Ki­a­dós reg­geli, rán­totta és bun­dás ke­nyér egy­ben.

Kenyér nélkül is tökéletes a kovászos uborka, itt a legjobb recept

Kenyér nélkül is tökéletes a kovászos uborka, itt a legjobb recept

Nem sze­re­ted a ko­vi­ubi te­te­jén meg­pu­hult ke­nye­ret? Eset­leg liszt­ér­zé­keny vagy, de ked­ve­led ezt a sa­va­nyú­sá­got?

Mozzarellával töltött balzsamos csirke, feledhetetlenül ízletes vacsora

Mozzarellával töltött balzsamos csirke, feledhetetlenül ízletes vacsora

Két re­cept egy­ben, új íz­vi­lág! Ezt a fi­nom­sá­got iga­zán ér­de­mes ki­pró­bál­nod, könnyű étel, akár va­cso­rára is fo­gyaszt­ha­tod.

Most dobsz egy hátast, ez az évszázad kukoricatrükkje

Most dobsz egy hátast, ez az évszázad kukoricatrükkje

Zse­ni­á­lis fi­nom­ság!

Ezen­túl télen is él­vez­he­ted a nyár ízeit, zárd üve­gekbe a ku­ko­ri­cát! Mehet is a cse­mege a kam­ra­polcra, télen csak me­le­gí­te­ned kell. Zse­ni­á­lis fi­nom­ság!

Gyors vacsorák, ha este már hullafáradt vagy főzni

Gyors vacsorák, ha este már hullafáradt vagy főzni

Nem kell sok időt a kony­há­ban töl­te­ned, fél órán belül el­ké­szít­hető, íz­le­tes re­cep­te­ket mu­ta­tunk, hogy se­gít­sünk.

Nem kell sok időt a kony­há­ban töl­te­ned, fél órán belül el­ké­szít­hető, íz­le­tes re­cep­te­ket mu­ta­tunk.

Sok a szilvád? Nem csak lekvárt főzhetsz belőle!

Sok a szilvád? Nem csak lekvárt főzhetsz belőle!

Szu­per vi­ta­min­bomba, hasz­náld!

Itt a szil­va­sze­zon, hi­he­tet­len, mennyi min­denre tudod még hasz­nálni ezt a vi­ta­min­bom­bát!

Szalonnában sült mozzarella, gyors és finom vacsora!

Szalonnában sült mozzarella, gyors és finom vacsora!

Par­tit adsz, és szu­per íz­le­tes rág­csál­ni­va­lót sze­ret­nél kí­nálni a ven­dé­ge­id­nek? Pró­báld ki ezt az íz- és fe­hér­je­bom­bát.

Gyümölcsös és mennyei lett a tiramisu

Gyümölcsös és mennyei lett a tiramisu

Ké­szíts sütés nél­kül ti­ra­mi­sutor­tát a nyár gyü­möl­cse­i­vel.

Ké­szíts sütés nél­kül ti­ra­mi­sutor­tát a nyár gyü­möl­cse­i­vel. A mu­ta­tós desszert­nek akár­me­lyik nyári szü­li­na­pos örülne!

Szereted a kávét? Most figyelj! Ez az új fekete felrobbantotta a netet

Szereted a kávét? Most figyelj! Ez az új fekete felrobbantotta a netet

Me­g­in­nál egy kávét, de a kok­té­lok is csá­bí­ta­nak? Mos­tan­tól nem kell vá­lasz­ta­nod!

Me­g­in­nál egy kávét, de a kok­té­lok is csá­bí­ta­nak? Nem kell vá­lasz­ta­nod!

Sok a kertben a paradicsom? Mutatjuk, mit készíts gyorsan belőle

Sok a kertben a paradicsom? Mutatjuk, mit készíts gyorsan belőle

Spa­get­ti­hez, piz­zá­hoz, gnoc­chi-hoz ké­szítsd el ott­hon az ola­szok ked­ven­cét, a sugo-t. Töltsd meg a kam­rá­dat saját szó­szok­kal.

Sosem találod ki, mi lett a világ legegészségesebb itala

Ez a világ legegészségesebb itala

Fil­lé­rek­ből el­ké­szít­he­ted!

Egy ter­mé­sze­tes mul­ti­vi­ta­min kok­tél, tele min­den­nel, amire szük­sé­ged van ahhoz, hogy egész­sé­ges és ener­gi­kus le­gyél. Fil­lé­rek­ből el­ké­szít­he­ted!

Csodát tesz a tojással a szódabikarbóna! Egy csipetnyi elég bele

Csodát tesz a tojással a szódabikarbóna! Egy csipetnyi elég bele

A szó­da­bi­kar­bóna ha­bo­sabbá és fi­no­mabbá va­rá­zsolja az éte­le­ket, a rán­tot­tá­val is cso­dákra képes!

A szó­da­bi­kar­bóna ha­bo­sabbá és fi­no­mabbá va­rá­zsolja az éte­le­ket, a rán­tot­tá­val is cso­dákra képes! Mu­tat­juk a trük­köt!

Elképesztő egyszerű trükktől lesz mennyei ropogós a sült csirke

Elképesztő egyszerű trükktől lesz mennyei ropogós a sült csirke

Sze­ret­nél finom, ro­po­gós sült csir­két ké­szí­teni va­cso­rára? De vajon mitől lesz iga­zán ro­po­gós és íz­le­tes a sült?

Sze­ret­nél finom, ro­po­gós sült csir­két ké­szí­teni va­cso­rára? De vajon mitől lesz iga­zán ro­po­gós a sült?

A legjobb jegesteák, amiket ezen a nyáron kóstoltunk

A legjobb jegesteák, amiket ezen a nyáron kóstoltunk

Meg­mu­tat­juk a re­cep­te­ket.

Egy­sze­rűen el­ké­szít­he­tőek a nyár leg­fi­no­mabb hű­sítő teái. Nem igé­nyel­nek kü­lö­nö­sebb hoz­záér­tést. Meg­mu­tat­juk a leg­jobb re­cep­te­ket.

Almából egészséges cukor? Ez hihetetlen! Így készítsd el otthon

Almából egészséges cukor? Ez hihetetlen! Így készítsd el otthon

Bő­sé­ges a ter­mé­sed? Kí­sér­le­tezz !

Bő­sé­ge­sen ter­mett a ker­ted­ben az alma, több­fé­le­kép­pen is fel­dol­goz­tad már, és még min­dig nincs vége az al­ma­sze­zon­nak. Idén újíts, pró­bálj ki új dol­go­kat!

Sok az almád? Mutatjuk, milyen csodaszert készíts belőle

Sok az almád? Mutatjuk, milyen csodaszert készíts belőle

Ne hagyd meg­ro­hadni a föl­dön a le­po­tyo­gott almát! Ké­szíts al­ma­ece­tet.

Ne hagyd meg­ro­hadni a föl­dön a le­po­tyo­gott almát! Ren­ge­teg módon fel­hasz­nál­ha­tod. Ké­szíts be­lőle pél­dául há­zi­lag nyers, or­ga­ni­kus al­ma­ece­tet. A bolt­ban kap­ható tö­re­dé­kéért elő­ál­lít­ha­tod.