3 hete

„Nyugalom, élek, egy kamion belepréselt a másikba” – Csoda történt Szolnoknál

Saját lábán ment el a hordágyig az a fiatal nő, akinek autóját Szolnoknál egy kamion alá gyűrte egy nyerges vontató. A nőnek második születésnapja lett szerdán, csoda történt Szolnoknál.

Szerző Ripost

Futótűzként terjedt egy kép egy Suzuki Vitaráról, ami a felismerhetetlenségig összeroncsolódva szorult be egy kamion alá. A baleset a 4-es főút 100-as kilométerszelvényénél, Szolnok térségében történt szerda este: egy nyerges vontató egy másik nyerges vontató alá tolt be egy személyautót. A fotó láttán először mindenki azonnal tragédiára gondolt, de hamar kiderült, hogy bár a Vitara vezetője annyira beszorult autójába, hogy a szolnoki hivatásos tűzoltók fél órán át küzdöttek, mire kiszabadították, a fiatal nő saját lábán ment el a hordágyig. Igazi csoda történt Szolnoknál.

 

Csoda történt Szolnoknál
Fotó: Vörös István

A megdöbbent kommentelők többsége második születésnapja alkalmából köszöntötte a hölgyet, többen pedig azt is megemlítették, hogy a balesetben szereplő személyautó eddig nem a túl jó töréstesztjeiről volt híres, a 4-es főúton történt csoda viszont ezek ellenkezőjét bizonyítja.

„Katára fentről vigyázott apukája” – osztotta meg a kommentelőkkel a balesetet szenvedett nő állapotát egy ismerőse. „Nyugalom, élek… igen, én vagyok a tévében, de túléltem. Egy kamion belepréselt egy másikba” – írta a nő Instagram történetben, megosztva a megdöbbentő fotót.

 

Szerző Ripost

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!