INSIDER

Szerző Ripost

1 hete

Fordulat jöhet VV Fanni ügyében? A nyilvánossághoz fordul a bíróság

A lány családja kezdeményezheti a halottá nyilvánítási eljárást.

Szerző Ripost

Az egykori valóságshow-szereplő ügye 5 évvel ezelőtt kezdődött, holtteste azonban azóta sem került elő. Feltételezett gyilkosa 2017. november 21-én dobhatta a Dunába Fanni holttestét, ami azonban még nem került elő. Édesanyját azóta is a „hogyan?” és a „miért?” kérdések foglalkoztatják, számára egy örökké fájdalmas pont marad imádott gyermeke méltatlan elvesztése.

Fotó: Bors

A lány feltételezett gyilkosát a bíróság első fokon 25 év börtönbüntetésre ítélte. Fanni családjának ügyvédje, Dr. Lichy József elmondása szerint a hozzátartozók 5 év elteltével most váltak jogosulttá arra, hogy holttá nyilvánítási eljárást kezdeményezzenek, mivel lányuk jogilag még élő személynek minősül.

„Kényszerből muszáj volt megindítani. Nem mondom azt, hogy Fanni édesanyja túl vidáman írta alá ezt a meghatalmazást. Neki a lelkiállapota még mindig nem engedte el a lányának történetét” - mondta az ügyvéd.

A halottá nyilvánítási eljárás során van egy olyan 30 napos időszak, amikor is a bíróság feltesz a saját honlapjára egy hirdetményt, ezalatt az időszak alatt pedig bárki jelentkezhet, aki esetlegesen információval rendelkezik Fanniról. A család ügyvédje szerint a másodfokú ítélethozatal jövő februárban, avagy márciusban esedékes, addig azonban egy újabb nehéz időszak várhat a családra.

 

 

Szerző Ripost

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!