INSIDER

Szerző Ripost

2 hónapja

„Az élet igazságtalan sokszor” – kiderült, mi okozta a 15 éves Patrik halálát

Családja és barátai nem tudják feldolgozni a történteket. A sportoló tinédzsernek nem volt semmilyen ismert betegsége, halála mindenkit teljesen váratlanul ért.

Szerző Ripost

Mint arról korábban a Ripost is beszámolt, szerdán este bajnoki mérkőzés közben lett rosszul egy 15 éves focista Budapesten. A fiú minden előzetes panasz nélkül hirtelen összeesett. Barátai kezdték meg az újraélesztését, amit a mentők még hosszú percekig folytattak. 

Fotó: Tények

A legközelebbi szívcentrumba szállították, de már nem tudták megmenteni az életét. A Tények információi szerint, a fiú nem volt beteg, halála a családot és a csapatot is sokkolta.

A 15 éves Patrik a Vasgolyó utcai sportcentrumba járt focizni. Csapatával idegenben játszottak, amikor hirtelen rosszul lett. Mindössze néhány párt telt el a második félidőből, amikor Patrik váratlanul összeesett. A mérkőzés korábbi szakaszában ellenféllel, csapattárssal nem ütközött. A Tények úgy tudja, a fiatal játékos halálát hirtelen szívmegállás okozta.

„Nem találjuk a szavakat. Fiatal, életerős, vidám srácot ismertünk meg benned. Két hónapja csatlakoztál, de gyorsan a közösség fontos részévé váltál. Még csak most kezdődött közös utunk, de máris véget ért. Az élet igazságtalan sokszor. Most is az volt” – búcsúzott csapata Patriktól.

Nevelőanyja és édesapja szíve darabokra tört, érthető okokból nem kívántak nyilatkozni.

 

 

 

Szerző Ripost

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!