INSIDER

Szerző Ripost

2 hónapja

Mit árul el Putyin testbeszéde? Kielemezte a szakértő

A Hír TV Radar című műsora annak járt utána, Vlagyimir Putyin és Volodimir Zelenszkij esetében mire következtethetünk a testbeszédekből.

Szerző Ripost

Ez nem egy blöff - jelentette ki Vlagyimir Putyin, amikor arról beszélt, hogy ha országának területi integritását fenyegetik, minden rendelkezésre álló eszközt fel fog használni népe védelme érdekében. De vajon mit árul el a testbeszédünk? 

Sziklay Bence profilozó szakember az elemzés során mindig azt figyeli, mikor, s hogyan változik valakinek a viselkedése. Putyinról tudni kell, hogy korábban KGB tiszt volt, tehát a megtévesztést és a viselkedését illetően is jól képzett. Zelenszkij vele szemben színész volt, a szakértő azt mondja, ez meglátszik a gesztusain is. 

Tudatosan is tudjuk befolyásolni a testbeszédünket, de az esetek 99%-ban a tudatalattink által van vezérelve. Egy idő után már nem tud úgy figyelni rá az ember és lesznek árulkodó jelek.  A Hír TV Radar című műsora annak járt utána, Vlagyimir Putyin és Volodimir Zelenszkij esetében mire következtethetünk a beszédekből, a hónapok óta tartó háború és a következményeként kialakult energiaválság milyen irányt vehet. 

Radar a riportmagazin, minden hétköznap 17 óra 30 perctől a HÍR TV-n.

Szerző Ripost

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!