INSIDER

Szerző Ripost

2 hónapja

Felakasztotta magát egy budapesti gimnazista: megrázó részletek derültek ki

Gyertya jelzi az újpesti Bródy Imre Gimnázium Facebook-oldalán, hogy csütörtökön egy váratlan és egyben borzasztó esemény rázta meg az intézmény tanulóit, ugyanis a középiskola egyik diákja öngyilkos lett.

Szerző Ripost

Alig ocsúdott fel az ország a gyürei 11 éves kislány öngyilkossági kísérletének hatása alól, amikor újabb tragédia történt, ezúttal a fővárosban, az újpesti Bródy Imre Gimnázium egyik tanulója, a tizenegyedik évfolyamos, médiaszakos Gergő csütörtökön véget vetett az életének. A tinédzser felakasztotta magát a lakásukban, a gyermek halálhíréről az iskolája közösségi média oldaláról értesült a Bors

Fotó: Bánkúti Sándor / Metropol

A tragédia megtörténte után, még a tanítás vége előtt hazaengedték Gergő osztálytársait. Osztályfőnöke betegállományban volt, az esemény miatt azonban berendelték őt. Valószínűsíthető, hogy ő közölte a hírt a fiú osztálytársaival. Az iskolában már fel is állítottak egy emlékhelyet, melyen mécsesek égnek.

Fotó: Metropol

A lap által megkérdezett diákok Gergőt egy vidám, közösségi srácnak írták le, akire nem volt jellemző a magába fordulás, a depresszív viselkedés. A tanulók azt is elárulták, hogy mélyen megrendítette az egész iskolát a dráma, és a többi gyermek szülei is osztoznak Gergő szülei­nek gyászában. 

A Bors a rendőrségtől megtudta, hogy az idegenkezűséget kizárták az öngyilkosságnál és közigazgatási eljárás indult az ügyben.

Szerző Ripost

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!