1 hónapja

„Egy ütés, és minden jó véget ért” – megszólalt a magyar feleség

A miskolci férfi csak tette, amit a szíve diktált, vagyis nem hagyta szó nélkül, hogy egy részeg hölgyeket inzultált.

Szerző Ripost

Zsoldos Gábor az a fajta régivágású férfi, aki odalép, ha látja, hogy valaki bajban van és segítségre szorul. Nem tett másképp azon a napon sem, amikor a munkájából hazafelé tartva észrevette, hogy az egyik kisbolt hölgy alkalmazottaival heves vitát folytat egy láthatóan ittas ember. Normálisan jelezte a férfinak, hogy talán haza kéne mennie, hogy kipihenje magát. Úgy tűnt, az illető hajlik a jó szóra, hiszen odébbállt, de végül bevárta Gábort egy sarokkal arrébb és ököllel arcon ütötte. A drámai történetet a korábban ácsmesterként dolgozó férfi felesége mesélt a Blikknek

agresszió ököl
Fotó: Pixabay

Az asszony elmondta, Gábor a váratlan támadástól elesett és beverte a fejét a padkába, ami miatt agyzúzódást, agyállományi vérzést, lágyburki és keményburok alatti vérzést szenvedett el. 

„Azonnal hívtam a rendőrséget, amikor másnap megtudtam, hogy nem is baleset történt. A súlyos koponyasérülése miatt hat vérrög keletkezett az agyában, két hétig lélegeztetőgépen tartották, tüdőgyulladást is kapott, az orvosok pedig már a legrosszabbra is felkészítettek, de végül mégis sikerült megmenteni. A fél arca lebénult, epilepsziás rohamok gyötrik, az úgynevezett afázia miatt pedig írni, olvasni és beszélni sem képes már, de mindent pontosan megért. Korábban igazi ezermesterként állványozott és bármit megcsinált. Egy ütés, és minden jó véget ért. Lelkileg szörnyen megviseli, hogy a sérülése a saját teste börtönébe zárta. Amikor ránézek, a tekintetéből pontosan tudom, mit akar, vagy éppen mi a problémája” – mesélte megtörten a lapnak Kis Mária.

A család a rettenetes esemény óta kilátástalan helyzetben van, hiszen Mária sem tud dolgozni, mivel a férje 24 órás felügyeletre szorul. Eközben Gábor támadója szabadlábon védekezik és jó eséllyel alig pár év börtönnel megússza majd tettét – írja a Blikk. 

Szerző Ripost

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!