Létrehozva: 2022.07.02.
Módosítva: 2022.07.02.

Köztörvényes bűncselekmény gyanúsítottját választhatják ma a Jobbik elnökének

A szexbotrány gyanúsítottja akar a Jobbik elnöke lenni.

Hetekkel ezelőtt robbant ki a Jobbik történetének talán legnagyobb botránya, amikor kiderült, hogy a jobbikos Földi István - aki most pártelnök akar lenni – erőszakoskodott Szilágyi György élettársával egy jobbikos rendezvényen. Azóta a rendőrség személyi szabadság megsértésének gyanújával nyomoz. Földi - aki Jakab Péter legfőbb szövetségese - és a baloldali propagandasajtó egészen abszurd módon megpróbálta ezt úgy beállítani, mintha a fiatal nő nem mondott volna igazat, ami óriási hazugság. A személyi szabadság megsértése ugyanis a magyar Btk. szerint tökéletesen leírja azt, amivel Földit vádolja Szilágyi György élettársa. Legújabban egy erősen megvágott, alig 40 másodperces hangfelvételt szedtek elő, amelyen a koronatanú Gyüre Csaba - úgymond - "cáfolja" az állításokat, azonban a felvétel - ha alaposan megvizsgáljuk - valójában a Földi elleni vádakat erősíti. 

Fotó: Metropol

Egy megvágott hangfelvétellel próbálja mosdatni a baloldali propagandasajtó a jobbikos Földi Istvánt, Jakab Péter legfőbb szövetségesét, közvetlenül a Jobbik elnökválasztása előtt. Földi azzal került be a hírekbe, hogy tavaly decemberben Ököritófülpösön, egy jobbikos rendezvényen erőszakoskodott a szintén jobbikos Szilágyi György élettársával, a nő állítása szerint.

A JOBBIK VEZETÉSE - JAKAB PÉTER ÉS MAMUSZOS SZERETŐJE, A FŐTITKÁRNŐNEK GÚNYOLT MOLNÁR ENIKŐ - ELŐSZÖR MEGPRÓBÁLTA ELTUSSOLNI AZ ÜGYET, DE MIUTÁN A PÁRTBAN SEMMILYEN VIZSGÁLAT NEM INDULT, V. ANITA FELJELENTÉST TETT A RENDŐRSÉGEN, AHOL MÁR NYOMOZNAK, EGYELŐRE SZEMÉLYI SZABADSÁG MEGSÉRTÉSE GYANÚJÁVAL.

A nő korábban a sajtónak azt mondta, hogy a rendezvényen Földi István – aki most a Jobbik elnöki pozíciójára hajt – előbb  pajzán megjegyzéseket tett neki, majd felcsalta egy szobába, ahol bezárta az ajtót. Mint mondta,

Földi pedig beszorított a fürdőszobába, és elővette a nemi szervét. Akkor már izgalmi állapotban volt. A kezembe nyomta és megpróbált megcsókolni is. Könyörögtem neki, hogy hagyja abba

– mondta a nő. Elmondása szerint a tragédia egy hajszálon múlt, ugyanis mielőtt bement a szobába, megkérte Gyüre Csabát, hogy menjen majd utána, aki végül addig dörömbölt a fürdőszobaajtón, amíg Földi el nem tette a nemi szervét, majd ajtót nyitott, mintha mi sem történt volna. V. Anita és Gyüre azonnal elhagyták a helyszínt, a zaklatott nő pedig rögtön élettársát hívta telefonon.

EGÉSZEN MEGDÖBBENTŐ MÓDON A BALLIBERÁLIS MÉDIA MOST MÉGIS AZ ERŐSZAKOS FÖLDIT MENTEGETI.

A napokban előhoztak két megvágott összesen alig 40 másodpercnyi hangfelvétel-részletet, amelyen Gyüre Csaba arról beszél, hogy nem történt erőszak. A baloldali propaganda állítása szerint ez Földi ártatlanságát bizonyítja, azonban semmiben nem mond ellent V. Anita szavainak, hiszen ő is azt mondta: nem történt erőszak, mivel Földit ebben megakadályozták.

Nézzük, mit is vágtak össze Földi védelmében.

"Ilyet száz ember csinált már, nem száz, hanem százmillió" - fogalmazott Gyüre Csaba, aki szerint az ügyet a nő, akivel Földi erőszakoskodott „felfújta”. Ebből máris nyilvánvaló, hogy valami történt, hiszen Gyüre nem azt mondja, hogy V. Anita "kitalálta" a történetet, hanem azt, hogy "felfújta"

RÁADÁSUL, MINT GYÜRE FOGALMAZ „GYURI [SZILÁGYI GYÖRGY - A SZERK.] KIAKADT, FELHÍVOTT ENGEM IS. KÉRDEZETT, HOGY MI VOLT ITT, MI VOLT EZ, MIÉRT NEM VIGYÁZTÁL ANITÁRA. B*SZOGAT ENGEM, HOGY MIÉRT NEM FIGYELEK ODA, DE ÉN ODAFIGYELTEM, MONDOM, ÉN VIGYÁZTAM RÁ."

Vagyis: maga a felvétel bizonyítja, hogy Szilágyi György már akkor, amikor az eset tudomására jutott, felelősségre vonta Gyüre Csabát, hogy miért nem vigyázott élettársára. Vagyis nem lehet igaz, hogy Szilágyi csak a hatalmas választási bukás után találta ki az egészet, hogy Jakabot lejárassa, hiszen már akkor felelősségre vonta Gyürét, hónapokkal azelőtt, hogy a nyilvánossághoz fordult volna.

Gyüre a másik összevágott részleten azt ,mondja: "Nem erőszakolta meg… nem izé… nem… nem volt semmi, semmi olyan dolog".  Ez szintén

EGYBEVÁG AZZAL, AMI V. ANITA MONDOTT, HISZEN Ő IS AZT MONDTA, HOGY FÖLDI VÉGÜL NEM TUDTA MEGERŐSZAKOLNI, CSAK AKARTA.

Földi azonnal közleményt adott ki, és a botrány kirobbanása óta másodszor hajtogatja, hogy – szerinte – nem csinálta azt, amivel nem is vádolja senki.ARRÓL AZONBAN NEM BESZÉL, HOGY MIT CSINÁLT. A SZEMÉLYI SZABADSÁG MEGSÉRTÉSÉNEK GYANÚJÁT UGYANIS EGYÁLTALÁN NEM TAGADJA, SŐT, MÉG BÜSZKÉN LOGOGTATTA IS NÉHÁNY HÉTTEL EZELŐTT. 

A kérdés tehát az, hogy mikor vallja be Földi, hogy mit csinált. Egy nőt becsalni a fürdőszobába, az ajtót rázárni, megakadályozni abban egy ideig, hogy elmenjen és erőszakoskodni vele, az biztosan kimeríti a "személyi szabadság megsértésének" gyanúját. Ráadásul: az, hogy a rendőség ezzel a gyanúval kezd nyomozni, egyáltalán nem zárja ki, hogy az előkerülő bizonyítékok alapján később mással is meggyanúsítják Földit.

Ezek után ma könnyen előfordulhat, hogy a Jobbik megválasztja elnöknek a pártban eddig egyébként országosan kevésbé ismert Földit, aki ezt arra használhatja fel, hogy megpróbáljon beülni a parlamenti frakcióba, ezzel mentelmi jogot szerezzen magának. Ahogy azzal a köztörvényes bűncselekményekért jogerősen elítélt Czeglédi Csaba is próbálkozott.

Ez is érdekelhet

origo.hu

Az ajtónak vágta Magyar Péter a terhes Varga Juditot, késsel fenyegette, gyakran bezárta - borzalmas részletek

origo.hu

A HVG által megszerzett rendőri jelentés drámaian részletezi, Magyar Péter hogyan kínozta Varga Juditot

life.hu

Négy csillagjegy szülöttei úgy bánnak az édesanyjukkal, mint egy királynővel

vg.hu

Rákay Philip reagált a Most vagy soha! második hétvégi nézőszámára

metropol.hu

„Mikes Anna csak egy van” – durván beszóltak Tóth Gabinak

mandiner.hu

Putyin elmondta, hogy megtámadná-e Európát

origo.hu

A TV2 sztárját nem akarta beengedni a lakásba a férje

mindmegette.hu

A 13 legjobb ebédötlet a húsvéti négynapos hosszú hétvégére

ripost.hu

A síron túlról üzent Diana, ez jelenti Károly uralkodásának végét

vg.hu

Hörmann: Egy családias nagyvállalat alapja a bizalom-podcast ( hirdetés)

ripost.hu

Egy ország kapott szívéhez a gyásztól: elhunyt a népszerű műsorvezető

ripost.hu

Varga Judit vallomása: „Egy lelki-beszűkült állapotban tartott engem”

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

INSIDER

„Késsel a kezében járkált” - könnyezve mesélt drámai részleteket Varga Judit

INSIDER

Megszólalt egy szakértő Varga Judit bejegyzéséről: ez a bántalmazás tankönyvi példája

INSIDER

Ismét tetten érték az uniós pénzek ellen lobbizó baloldalt

INSIDER

Terrorpánik Európában: Zárják a német határokat, stadionok elleni dróntámadásoktól tartanak

INSIDER

Különleges akciót jelentett be az Élelmiszermentő Központ: több száz rászoruló családot segítenek húsvétkor

INSIDER

Gyászol a Magyar Közút: "Már indultak volna, amikor megtörtént a tragédia"

INSIDER

Pizsamában tűnt el egy néni a XIX. kerületből, szerettei rettenetesen aggódnak érte

INSIDER

Kiadták a riasztást, brutális, ami az országra vár