1 éve

Szegedi kettős gyilkosság: a meggyilkolt lány édesanyja talált rá a holttestekre

Albérletben élt Szegeden a fiatal pár, akikre holtan találtak rá otthonukban. Egy fiatal doktor végzett velük, aki jelenleg is menekül.

Nagy erőkkel keresi a rendőrség dr. Vitális Dániel Attilát, aki feltételezhetően két ember, egy fiatal pár életét oltotta ki Szegeden június 19-én éjszaka. A szegedi kettős gyilkosság gyanúsítottja egyelőre menekül, Szegedet egy MCE-141-es forgalmi rendszámú, szürke, tetőablakos Mercedes C200-as típusú személyautóval hagyta el.

„Albérlők. A lány édesanyja talált rájuk” – írta a megdöbbentő információt az interneten egy ismerős. A nőre és a férfira 2021. június 20-án az esti órákban találtak rá egy belvárosi lakásban. A Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság több emberen elkövetett emberölés bűntett gyanúja miatt indított eljárást ismeretlen tettes ellen.

Képünk illusztráció
Fotó: Pixabay.com

Azt egyelőre nem tudni, hogy Vitális miért végzett két emberrel is.

Frissítés! A rendőrség időközben bejelentette: megtalálták annak a férfinak a holttestét, aki a megalapozott gyanú szerint megölte két ismerősét szombaton éjszaka Szegeden. A férfi önkezével vetett véget életének, holttestét és az elkövetés eszközét a Békés megyei Szanazugban találták meg.

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelkielsősegély-számot!

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!