3 éve

Vállalkozók adták össze Leventének az utolsó 300 milliót

Hatalmas az öröm, Zente után Leventének is összegyűlt határidőre a 700 millió forintos összeg a kezelésre.

Csütörtök délután robbant Facebookon a csodálatos hír, Zente után az SMA-ban szenvedő Leventének is összegyűlt a kezeléshez szükséges 700 millió forint.

Úgy tudni, hogy az utolsó 300 millió forintot hazai vállalkozók adták össze a kisfiúnak. Az ATV Híradójának a Mészáros-csoport megerősítette, hogy 120 millió forintot átutaltak, valamint adakozásra hívta fel Mészáros Lőrinc a nagyvállalkozókat, melynek eredményeként további 200 millió összejött. A Mészáros-csoport kommunikációs igazgatója, Dr. Tóth Krisztina közölte, hogy a tegnapi napon elutaltak 120 millió forintot az SMA-ban szenvedő Levente kezelésére.

„Egyben Mészáros Lőrinc úr adakozásra hívta fel a nagyvállalkozókat. Ennek eredményeként információink szerint a Duna Aszfalt további 100 millió Ft-tal, illetve más magyar vállalkozások összesen további 80 millió Ft-tal járultak hozzá a Kisfiú gyógyulásához”- közölte a kommunikációs igazgató, hozzátéve, hogy mindennél fontosabbnak tartják azt a „példaértékű társadalmi összefogást”, amelynek köszönhetően rövid időn belül két SMA-betegségben szenvedő gyermek is „esélyt kapott a teljes értékű életre.”

Levente édesanyja tegnap este azt közölte Facebookon, hogy 495 millió forint, 70.962 euró és 13 ezer font gyűlt össze. Így a Mészáros-csoport és a nagyvállalkozók utalásával összejött a 700 millió forint a kisfiú gyógyszerére.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!