BIZARR

Undorító, amit sógora művelt a fiatal feleséggel

Nagyon kemény leckét kapott az élettől szegény nő.
  • Szerző: Ripost

A fiatal, alig 27 éves nő redditen osztotta meg fájdalmát a kommentelőkkel, és nem csodáljuk, hogy teljesen összeomlott.

Élete legboldogabb napján történt a szörnyű fordulat, nagy szerelmével házasodtak össze, amikor minden egy csapásra megváltozott.

A férfival még viszonylag friss, alig 10 hónapos volt a kapcsolata, de nem volt számukra kérdés, hogy egymásnak teremtette őket a sort. Az első pillanattól kezdve teljes egyetértésben és harmóniában teltek a mindennapjaik, hamar össze is költöztek és ez kiváló döntésnek bizonyult.

Nem csak nagyszerű és szenvedélyes szeretőt, de igazi barátot találtak egymásban, és megosztották egymással életük minden apró titkát. Egyértelmű volt, hogy egybekelnek.

A család nagyon örült mindkét fél részéről, hiszen látták, mennyire boldogok a fiatalok, és ez volt a legfontosabb. Minden úgy alakult, mint a mesében. Egészen a nagy napig.

Jönnek a részletek... LAPOZZ!


Az esküvő megható és gyönyörű volt. A lakodalom jó hangulatban telt, egészen addig, amíg a férj bátyja szót nem kért az éjszaka közepén, már jócskán ittasan. Köszönteni akarta az ifjú párt, és készült egy kis meglepetéssel.

A meglepetéshez kivetítőt használt, és a kedves felvezetés után váratlanul intim és erotikus fotókat kezdett el vetíteni az újdonsült menyasszonyról, azt állítva, hogy ezeket a képeket az interneten találta, és mindenkinek ideje megtudnia a nőről az igazságot.

A férj levegő után kapkodott, a nő szóhoz sem jutott, az egész lakodalom elcsendesült, szinte vágni lehetett a feszültséget, és miután a férj elviharzott, a feleségnek nem veszi fel azóta sem a telefont, és nem tudni, hol lehet. Állítólag valamelyik barátjánál húzza meg magát.

Szegény nő teljesen összetört, hiszen ő tudja, hogy ezeket a képeket korábbi párja készítette róla, és minden bizonnyal az exe volt az, aki feltöltötte őket a netre. Nem elég, hogy ezt a megaláztatást el kell viselnie, de még boldogsága is veszni látszik.

A legtöbb fórumozó persze megnyugtatta őt és biztosra veszik, hogy a férfi, ha igazán szereti őt, akkor néhány nap után lecsillapszik és visszatér. Alkalmuk lesz megbeszélni a történteket.

De addig is biztos, hogy nagyon kemény órák és napok várnak szegény nőre.

És ezeket olvastad már?