KOMPOST

Fura alakú csokit küldött a rendőrnek, mégis ő lepődött meg legjobban

Az ajándékot feltehetően viccből küldte el a texasi férfi a hatóság embereinek, de ők nem tartották poénosnak a küldeményt.
  • Szerző: Ripost

Fél évig tartó börtönbüntetés elé néz egy texasi férfi, akit zaklatás vádjával tartóztattak le, miután csokoládét küldött Waco város seriff hivatalába, az egyik alkalmazottnak – írja a Vice. A börtönőrként dolgozó Tracy Chance-nek az édesség külalakjával volt baja. A csokoládé ugyanis egy péniszt formázott.

A csokit Chance volt feleségének akkori barátja, Thomas Roy Gourneau küldte a McLennan megyei seriff hivatalába, még 2017 decemberében. Névtelenül adta fel a csomagot, de Chance gyanította, hogy kitől jött a küldemény, és kikérette a férfi pénzügyi adatait, amikből kiderült, hogy helyes volt a gyanúja.

Gourneau-t tavaly decemberben le is tartóztatták, majd felajánlottak neki egy vádalkut, aminek értelmében csak „elterelési programban” kellett volna részt vennie, de ezt nem fogadta el.

Az ügyvédje pedig jelezte, alig várja a tárgyalást, hogy az esküdtek előtt kikérdezhesse az „áldozatot”, aki kénytelen lesz elmagyarázni, hogy miért is tartotta zaklatásnak a neki küldött édességet. Az ügyészség szóvivője azzal magyarázta a vádemelést, hogy nem ez volt az első alkalom, amikor Gourneau zaklatta Chance-t.

És ezeket olvastad már?