HŰHA

Szerző Ripost

1 hónapja

Hoppá! III. Károly valamit rejteget a királyi család új portréján

Az új portré III. Károly királyt, Kamilla királynét, valamint a walesi herceget és hercegnét ábrázolja.

Szerző Ripost

Alig 24 órája jelent meg a legújabb portré a királyi családról, melyen III. Károly király, Kamilla királyné, Vilmos herceg és Katalin hercegné látható. A fotót azonban egyből elemezni kezdték a rajongók, s szerintük valami nem stimmel – írja a Daily Star. 

A kép, melyet cikkünk végén találsz, szeptember 18-án, 10 nappal II. Erzsébet királynő halála után készült a Buckingham-palotában, egy nappal a hivatalos állami temetés előtt. 

II. ERZSÉBET; KAMILLA hercegnõ; VI. GYÖRGY; III. KÁROLY; KÁROLY herceg
Fotó: Kirsty Wigglesworth / MTI/AP

A 73 éves III. Károly bal kezét a zsebébe rejtette, jobb karját pedig óvatosan a királyné dereka köré fonta. A szokatlan pózt látva azonnal beindultak a találgatások. Egyesek szerint a király a duzzadt ujjait szerette volna elrejteni, aminek hátterében komoly betegség húzódhat meg. Dr. Gareth Nye, a Chesteri Egyetem vezető oktatója a múlt hónapban beszélt a Daily Star-nak arról, hogy mi okozhatja ezt a királynál.

„Az ödéma gyakori állapot, és leginkább a 65 év felettieket érinti, mivel a folyadékkontroll képessége korlátozott” – mondta a kutató.

A 73 éves király ujjaival kapcsolatos találgatások egyébként 2021-ben robbantak ki, amikor egy fényképen, amin egy korsó sört csapol éppen egy dél-londoni eljegyzés során, a rajongók észrevették, hogy be vannak dagadva az ujjai. Azóta aggodalom övezi a király egészségi állapotát.

Szerző Ripost

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!