HŰHA

Szerző Ripost

1 hónapja

Kulcsár Edina pasija angolul próbált meg vodkát rendelni: így sikerült - Videó

Azt nem tudjuk, hogy a vodka végül megérkezett-e a rapperhez.

Szerző Ripost

G.w.M-en párszor már röhögött az internet, ugyanis többször meggyűlt már a baja a helyesírással. Nem is olyan régen a Ripost is beszámolt arról, hogy a rapper egy nyelvtanilag igencsak helytelen tetoválást varratott magára. Már-már a feledés homályába merült ez a baki, ám jött a következő. G.w.M bicskája megint beletört a nyelvtanba, igaz, ezúttal  az angolba.

Fotó: Mate Krisztian

Most pedig ismét van min nevetni, ugyanis Kulcsár Edina pasijáról előkerült egy nyáron készült felvétel. A rapper azzal dicsekedett, hogyan rendel angoltudás nélkül vodkát a szobájába. G.w.M szavait idézzük:

"Hello, my room is 108, and please one glass vodka. I don't know what is name. Understand? Vodka, yes. And pineapple one liter. I wait, ok?" - hangzik el a videóban, miközben G.w.M a kamerába mosolyog. Nos, a lényeget így vagy úgy, de elmondta, azt viszont nem tudjuk, hogy az ital végül célba ért-e, ahogyan azt sem, miért kellett ezt a párbeszédet videóra vennie a rappernek.

Mindenesetre jó szórakozást kívánunk a felvételhez!

@alexandra950608 Nem bírtok vele 😁😂❤️‍🔥🥃🧊#foryou #foryoupage #nekedbelegyen #takeforyou #4youpage #nekedbelegyen #gwmmusic #GwM @gwmmusic_official ♬ Chivas - KKevin

 

Szerző Ripost

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!