2 hónapja

"Elmondták, hogyan élhetjük túl" - Fecsó és szerelme felkészült az iszonyatos pusztításra

A sikeres üzletember, Szegedi Fecsó és szerelme, Bea nemrégiben Miamiba utaztak, ahonnan ijesztő hírek érkeztek az ott tomboló Ian hurrikán miatt.

A trópusi vihar eddig soha nem tapasztalt, 250/órás széllökésekkel csapott le Florida partjaira, miután Kubában milliókat tett hontalanná. Nem csak az ereje volt példátlan, hanem az is, hogy a korábbiaktól eltérően ezúttal a keleti partot vette célba. Amerre járt, iszonyatos pusztítást hagyott maga után: két ember halálát okozta és 2,5 millió otthont tett a földdel egyenlővé.

Fotó: Instagram

Fecsó és Bea a Borsnak adott exkluzív interjújában mondták el, aggódtak, hogy a vihar átvonulásának ideje alatt indul be a szülés.

Egy szálloda negyedik emeletén vagyunk, az erkélyről rálátunk a partra. Elég durva, ami kint van – kezdte Fecsó lapunknak, mialatt a hurrikán érkezésére készültek fel. Elmondta, egyre csak záporoztak a kormány által küldött krízishelyzetre vonatkozó e-mailek, amelyben leírták, mit kell tenni a túlélés érdekében. Azt, hogy hogyan vészelték át minden idők legerősebb hurrikánját, a pénteki Borsban mondják el.
 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!