HŰHA

Szerző Maca néni

1 hónapja

Ez is eljött! Varga Irén végleg feladta a küzdelmet

Sokan gondolták, vagy inkább remélték, hogy a Varga Irén jelenség tiszavirág életű lesz, és bár nem egy napig tartott, de itt a vége.

Szerző Maca néni

Szép lassan pont kerül a teljesen érthetetlen, sőt egyenesen indokolatlan sikertörténet végére. Varga Irén - alias Mahiana Roszállo, avagy Borovita Bariola -, ha nem is önként, de a jelek szerint végérvényesen visszavonult egyéves tündöklése után. Ennek oka feltehetően az a tény, hogy a botcsinálta menedzsere vagy megunta a nyilvánvalóan kezelhetetlen és fékezhetetlen hírességgel való folytonos vitákat, vagy az, hogy elfogyott a "fejőstehén" teje, vagyis nem lehetett már rengeteget keresni azon, hogy bohócot csinált egy egyébként beteg emberből.

Fotó: YouTube

Az egyik fél ezt mondja, a másik azt, így nehéz igazságot tenni, így mi nem is próbálkozunk ezzel. Elég az hozzá, hogy a korábban sírós videóival követőtábort építő "menedzser" állítja, hogy milliókat tömött az önmagát énekesnőnek és még sok egyébnek képzelő Irénke zsebébe. Persze ez amolyan vak vezet világtalant sztorinak tűnik így első hallásra, no de kik vagyunk mi, hogy igazat tegyünk a gigászok csatájában? 

 

Térjünk hát vissza Varga Irén, vagyis ma már inkább Jónás Lászlóné nagy bejelentéséhez, melyben sokak nagy megkönnyebbülésére közhírré tétetik, hogy felhagy a bohóckodással és mostantól háziasszonyi teendőire összpontosít:

Nos, láttunk mi már karón varjút, így sejteni lehetett, hogy Jónás Lászlóné nem sokáig marad csendben. Jöttek is szép sorban a milliós fizetéséről szóló videóra intézett reakciói. Volt itt minden, mint a pócsi búcsúban, így csak egy rövidke videót hagyunk itt a sokból: 

Nos ilyen az, amikor a tehetségtelenség "összefekszik" a hozzá nem értéssel...  Nem baj, ha tudjuk, hogy a menedzserkedés éppen úgy szakma, mint az éneklés!

Szerző Maca néni

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!