HŰHA

Szerző ripost

1 hónapja

Csuti új kedvese kitálalt: ezt gondolja párja múltjáról

Gina elárulta, mit szól párja és Edina jó viszonyához.

Szerző ripost

Az utóbbi időben kiderült, hogy rendeződött Kulcsár Edina és volt férje, Csuti viszonya. Az egykori szerelmesek január elején jelentették be, hogy véget ért a kapcsolatuk, hamarosan pedig kiderült, hogy az egykori szépségkirálynőre már rá is talált a boldogság G.w.M személyében. 

Az Edinánál hét évvel fiatalabb rapper és Csuti között nem volt felhőtlen a viszony, de idővel rendezték a soraikat. Csuti és Edina sem háborúznak egymással, intelligens módon váltak el, az üzletember pedig drukkol a volt kedvesének, aki hamarosan a TV2 Dancing with the Stars műsorában szerepel majd. 

 

Most a Reddit nevű oldalon beszélgettek a bulvárrajongók arról, milyen lovagias dolog Csuti részéről, hogy az Instagram-oldalán kijelentette, szurkol a volt nejének. A Redditen hozzászólást írt erről Gina is, az üzletember új párja, aki kifejezetten örül annak, hogy kedvese és annak volt felesége intelligensen kezelik a válásukat.

"Szerintem nagyjából le lehet vonni Instán, hogy a közös képeken kívül, meg pár sztorit leszámítva, amikor épp ide-oda megyünk, nem Instán élünk, nem érezzük se ott, se máshol, hogy bárkinek bármit bizonyítani kellene kifelé. Rendkívül intelligens módon kezeli ezt az egész helyzetet, aminek én nagyon örülök, mert ez az egészséges, főleg a gyerekek miatt. Egyébként meg, mint sokan írjátok is, semmi ilyet nem írt - csak egy igent, okkal -, de nem erre gondolt, hanem a nagyszüleire, akiket elvesztett pár év alatt. Ha tehetné az ember, ki ne akarna néhány múltbéli pillanatba visszamenni és máshogy cselekedni" - fogalmazott a Redditen Gina.

Szerző ripost

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!