HŰHA

Szerző Ripost

2 hónapja

Megannyi aggodalom és álmatlan éjszaka áll Zimány Linda mögött

A modellből lett ügyvéd nagy fába vágta a fejszét.

Szerző Ripost

Saját ruhamárkát indított és még számtalan ötlete van a jövőre nézve Zimány Lindának. A modellből lett ügyvédjelölt boldogan ünnepelte a születésnapját, és már az internetes bántások sem zavarják.Hatalmas bulival ünnepelte a születésnapját múlt héten Zimány Linda. Az ügyvédjelöltként dolgozó egykori modell számára azonban nem csak az ünneplés miatt bírt különleges jelentőséggel bírt ez a nap, hanem azért is, mert debütált a saját ruhamárkája! Linda a Metropolnak nem tagadta, hogy megannyi aggodalom és álmatlan éjszaka áll mögötte, de az eredményért megérte a hónapokon át tartó kemény munka.

Fotó: Bánkúti Sándor"Nehéz, de tartalmas hónapok állnak mögöttem. Főállásban ügyvédjelöltként dolgozom, így a saját vállalkozásom beindítására csak a munkaidőn kívül volt lehetőségem. Nem sokat pihentem mostanában, de megérte" – mesélte a Metropolnak boldogan Zimány Linda.

"Tavaly nyáron fogalmazódott meg bennem az ötlet, hogy szeretnék egy saját kollekciót. Korábban számos ruhamárka darabjainak elkészítésében közreműködtem, modellként pedig az évek során nagy tapasztalatra tettem szert a különböző fazonok, anyagok és a divat tekintetében. Idővel rájöttem, hogy szeretnék egy olyan ruhamárkát, ami teljes mértékben az én személyiségemet, stílusomat tükrözi. A bemutató végül tökéletesen alakult, rengeteg barátom az általam tervezett ruhákban jelent meg, ami nagyon meghatott."

A ruhamárka néhány hetente folyamatosan bővülni fog újabb ruhákkal, de az alapdarabok között már most megtalálható számos elegáns, multifunkcionális öltözék, ami ugyanúgy hordható munkahelyen, mint aztán egy esti rendezvényen is, minden korosztály számára.

Mint a legtöbb ismert embernél, Linda közösségi oldalán is megjelennek időnként a negatív kommentelők, és bár korábban ez sokszor okozott rossz érzést számára, ma már csak mosolyog a furcsa véleményeken.


"Szerencsére az én oldalamra nem jellemző, hogy elárasztanák a gonosz hozzászólások, de azért egy-kettő mindig akad. A legkisebb apróságokba képesek belekötni, például abba, ha éppen nem tökéletes valamelyik testrészem egy fotón. A médiában nőttem fel, hazudnék, ha azt mondanám, hogy tinédzserként vagy akár néhány éve nem zavartak a bántások. Éppen ezért kértem pszichológus segítségét öt évvel ezelőtt, amit nem szégyellek, sőt! Büszke vagyok rá, hogy a lelki fejlődésemen is dolgozom, így mostanában már nem viselnek meg a bántó megjegyzések. A trágárságokat rögtön tiltom és törlöm az oldalamról, de a rosszindulatú megjegyzésekre igyekszem udvariasan válaszolni. Szerintem itt volna az ideje, hogy nagyobb elfogadással legyünk egymás felé, és akit nem kedvelünk, azt egyszerűen ignoráljuk, de semmiképpen se bántsuk szavakkal" -mondta.

Linda szerint egymás elfogadását ugyanúgy tanítani kellene az iskolákban, mint a kötelező tantárgyakat, mert a jövő generációjában van az esély arra, hogy kialakuljon egy közösségi média-etikett, ahol nem egymás bántása, hanem támogatása volna a cél.

"Régóta gondolkodom rajta, hogy indítok egy programot, amivel az iskolákat járnám szakemberekkel együtt szerte az országban. A mostani gyerekekben van a jövő, a lehetőség, hogy a mi gyermekeink már egy kedvesebb világban nőjenek fel. Sajnos a hivatásom és az egyéb munkáim miatt egyelőre nincs időm ezzel az ötlettel komolyabban foglalkozni, de bízom benne, hogy idővel megvalósul ez az álmom is" - tette hozzá.

Szerző Ripost

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!

Ez is érdekelhet

origo.hu

Elhagyta egy városnyi ember adatait a részeg japán

borsonline.hu

Drámai fotók: Sorház lángolt Budapesten, 17 embert menekítettek a tűzoltók

borsonline.hu

Zokogva jelentkezett be Berki Mazsi: Hatalmas bejelentést tett – videó

metropol.hu

Formás popsin feszül a bugyi, nyaralni ment Lékai-Kiss Ramóna

borsonline.hu

Elképesztő felfedezés, akár 200 évig is élhetünk, ez kell hozzá

astronet.hu

Heti horoszkóp 2022. június 27-július 3.: Nagy szép időszakot sejtet a Rák újhold

ripost.hu

Nem és nem akarunk hinni a szemünknek! Varga Irén újra "főz"

ripost.hu

Így marad ragyogóan fehér a kedvenc nyári ruhád

ripost.hu

Olaj nélkül sül a diétás lángos

ripost.hu

Két mozijegy áráért láthatod pucéran a szuperszexi teniszezőnőt

További cikkek

HŰHA

Egy vagyont bukhat felelőtlensége miatt Marics Peti

HŰHA

Nyomozás: Emberi maradványokra bukkant Berki léleklátója

HŰHA

Ezt nem gondolta át rendesen... Tóth Andi a követői életével játszik

HŰHA

Elképesztő, ami kiderült Csepregi Éva menyéről: egy másik férfiba szerelmes

HŰHA

Vajna Timi kigombolta a nadrágját: szexibb, mint valaha

HŰHA

Tóth Andi levetkőzött, rajongói nem térnek magukhoz - itt a vadító képsorozat

HŰHA

Izzik a nyár: ezt művelte a strandon Gelencsér Timi és Szimi

HŰHA

Nem és nem akarunk hinni a szemünknek! Varga Irén újra "főz"