Orbán Viktor: Amíg nemzeti kormány van, Magyarország nem lép háborúba!

POLITIK
Létrehozva: 2022.04.07.

Megannyi aggodalom és álmatlan éjszaka áll Zimány Linda mögött

A modellből lett ügyvéd nagy fába vágta a fejszét.

Szerző Ripost

Saját ruhamárkát indított és még számtalan ötlete van a jövőre nézve Zimány Lindának. A modellből lett ügyvédjelölt boldogan ünnepelte a születésnapját, és már az internetes bántások sem zavarják.



Hatalmas bulival ünnepelte a születésnapját múlt héten Zimány Linda. Az ügyvédjelöltként dolgozó egykori modell számára azonban nem csak az ünneplés miatt bírt különleges jelentőséggel bírt ez a nap, hanem azért is, mert debütált a saját ruhamárkája! Linda a Metropolnak nem tagadta, hogy megannyi aggodalom és álmatlan éjszaka áll mögötte, de az eredményért megérte a hónapokon át tartó kemény munka.

Fotó: Bánkúti Sándor



"Nehéz, de tartalmas hónapok állnak mögöttem. Főállásban ügyvédjelöltként dolgozom, így a saját vállalkozásom beindítására csak a munkaidőn kívül volt lehetőségem. Nem sokat pihentem mostanában, de megérte" – mesélte a Metropolnak boldogan Zimány Linda.

"Tavaly nyáron fogalmazódott meg bennem az ötlet, hogy szeretnék egy saját kollekciót. Korábban számos ruhamárka darabjainak elkészítésében közreműködtem, modellként pedig az évek során nagy tapasztalatra tettem szert a különböző fazonok, anyagok és a divat tekintetében. Idővel rájöttem, hogy szeretnék egy olyan ruhamárkát, ami teljes mértékben az én személyiségemet, stílusomat tükrözi. A bemutató végül tökéletesen alakult, rengeteg barátom az általam tervezett ruhákban jelent meg, ami nagyon meghatott."

A ruhamárka néhány hetente folyamatosan bővülni fog újabb ruhákkal, de az alapdarabok között már most megtalálható számos elegáns, multifunkcionális öltözék, ami ugyanúgy hordható munkahelyen, mint aztán egy esti rendezvényen is, minden korosztály számára.

Mint a legtöbb ismert embernél, Linda közösségi oldalán is megjelennek időnként a negatív kommentelők, és bár korábban ez sokszor okozott rossz érzést számára, ma már csak mosolyog a furcsa véleményeken.


"Szerencsére az én oldalamra nem jellemző, hogy elárasztanák a gonosz hozzászólások, de azért egy-kettő mindig akad. A legkisebb apróságokba képesek belekötni, például abba, ha éppen nem tökéletes valamelyik testrészem egy fotón. A médiában nőttem fel, hazudnék, ha azt mondanám, hogy tinédzserként vagy akár néhány éve nem zavartak a bántások. Éppen ezért kértem pszichológus segítségét öt évvel ezelőtt, amit nem szégyellek, sőt! Büszke vagyok rá, hogy a lelki fejlődésemen is dolgozom, így mostanában már nem viselnek meg a bántó megjegyzések. A trágárságokat rögtön tiltom és törlöm az oldalamról, de a rosszindulatú megjegyzésekre igyekszem udvariasan válaszolni. Szerintem itt volna az ideje, hogy nagyobb elfogadással legyünk egymás felé, és akit nem kedvelünk, azt egyszerűen ignoráljuk, de semmiképpen se bántsuk szavakkal" -mondta.

Linda szerint egymás elfogadását ugyanúgy tanítani kellene az iskolákban, mint a kötelező tantárgyakat, mert a jövő generációjában van az esély arra, hogy kialakuljon egy közösségi média-etikett, ahol nem egymás bántása, hanem támogatása volna a cél.

"Régóta gondolkodom rajta, hogy indítok egy programot, amivel az iskolákat járnám szakemberekkel együtt szerte az országban. A mostani gyerekekben van a jövő, a lehetőség, hogy a mi gyermekeink már egy kedvesebb világban nőjenek fel. Sajnos a hivatásom és az egyéb munkáim miatt egyelőre nincs időm ezzel az ötlettel komolyabban foglalkozni, de bízom benne, hogy idővel megvalósul ez az álmom is" - tette hozzá.

Szerző Ripost

Ez is érdekelhet

origo.hu

Migránsok okozták a balesetet a Liszt Ferenc-repülőtér közelében, amelyben két ember meghalt

borsonline.hu

Csobot Adél és Istenes Bence a poklok poklát járja meg - külföldön érte őket utol a szerencsétlenség

vg.hu

Beszakadt a forint, kilőtt az olaj, menetel az arany és hatalmas mínuszban Európa Izrael iráni csapását követően

metropol.hu

Visszahívják az emberek kedvenc jégkrémét: nagy probléma van vele

origo.hu

Botrány: Vajna Tímea húga idegesen üzent testvérének

mindmegette.hu

Megdöbbensz, ezért kérik el a személyidet ha az Aldiban vásárolsz

origo.hu

Óriási sportélmény és show lesz a kanadai hokiválogatott budapesti meccse - videó

videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

ripost.hu

50 hullócsillag ragyog az égen - erre a három csillagjegyre köszönt rá a szerelem

ripost.hu

Visszatérnek a mínuszok, de ez még nem minden: mutatjuk, milyen időre készülj hétvégén

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

HŰHA

"Csak dolgozni ne kelljen..." – közel félmilliót keresett egy nap alatt Aurelio

HŰHA

„Hű, de taplón beszél” — új szerelme miatt féltik Berki Mazsit

HŰHA

Aurelio mégsem változott meg? Videóban őrjöng az interneten

HŰHA

Ez már döfi: menő szexjátékot reklámoz a TV2 sztárja - Videó

HŰHA

„Soha többé nem akarlak látni” – durva balhé tört ki a Házasság első látásra műsorában

HŰHA

Baukó Éva mellbimbói átütik a felsőjét, brutálszexi a botrányhősnő

HŰHA

Tolvai Reni szexy táncot lejtő nőket toboroz

HŰHA

Fogadjunk, hogy rájuk sem ismersz! Így néznek ki a Farm, ahol élünk sztárjai ma – galéria