FÜLES

Szerző Ripost

1 hónapja

Folytatódik a csata Polgár Árpádék és Gáspárék között

Polgár Árpád máshogy emlékszik a forgatási botrányra és tagad. Gáspár Evelin és Bea azonban emlékeztették a történtekre.

Ahogy arról a Bors elsőként beszámolt, szokatlan jelenet zajlott le a szerdai Hal a tortán forgatásán. A felvételeket nem tudták elkezdeni időben, ami a házigazda, Polgár Tünde férje szerint a műsor háziasszonya, Gáspár Bea miatt alakult így. Ezt ingerülten szóvá is tette a gasztro-show-ban a héten versenyző Gáspár Evelinnek, aki egy ponton még ott is akarta hagyni a forgatást Polgár Árpád viselkedése miatt. Végül maradt, ám az üzletember nem volt hajlandó kamera elé állni a vacsora folyamán.

Fotó: Super TV2

"Fogalmazzunk úgy, hogy különös este volt. Pici csúszással érkeztünk meg Tihanyba és még ott is várnunk kellett, ezért én megkérdeztem, hogy mi történt. Erre Tünde férje válaszolt és azonnal meg is fagyott a levegő, pedig addig jó hangulat uralkodott a társaságban. Közölte velem, idézem: 

Anyád miatt csúszunk! Mert anyád elaludt!

Nem is a mondataival volt baj, inkább a hangsúllyal. Sütött belőle a megvetés, és ezt nem csak én éreztem így. Junior jelezte is, hogy ezt tisztázni kéne, így ketten léptünk oda Árpihoz, akitől én megkérdeztem, hogy mi is a gondja pontosan édesanyámmal, majd felajánlottam neki, hogy ha problémája van vele, hívja föl és tisztázzák. Na ezen a ponton ő szó szerint letámadott engem. Közölte, hogy ha nem tetszik valami, akkor akár el is mehetek, majd hangosan lehordott engem mindenféle semmirekellőnek. Ezen a ponton mindenkinek elkerekedett a szeme, mert egyáltalán nem értettük, miért viselkedik így. Végül Polgár Árpi kijelentette, hogy ő a továbbiakban nem is hajlandó kamera elé állni és ezzel elvonult" - mesélte a Borsnak Evelin a történtekről.

A cikk megjelenését követően Polgárék kiadtak egy közleményt a történtekről, ahogy ők látták. Árpád szerint Evelin nem a megfelelő hangnemben indított, amikor késve megérkeztek a vendégek és a stáb - írja a Bors.

"A műsor második felében azért nem szerepeltem, mert házigazdaként olyan mértékű sértésben volt részem, ami miatt visszavonultam. Nem vagyok hozzászokva, hogy egy vendég: 'Mi a fa..ért kellett kétszer megállnunk, miért nem voltatok készen!' mondattal érkezik, köszönés helyett. A csúszás oka nem az volt, hogy Tünde nem készült el, hanem ennek technikai okai voltak" – fogalmazott a közleményben Polgár Árpád. A csúszás oka szerinte az volt, hogy reggel előforgatás készült a boltban, ahonnan a műsor háziasszonya – Gáspár Bea – elkésett, mert állítólag elaludt.

"Sajnálom, ha Gáspár Evelinnek sértő volt a hanghordozásom, de nem vagyok hozzászokva, és azt gondolom, hogy nem is kell elviselnem, ha a saját házamban tiszteletlenül beszélnek velem. Számomra az Ő káromkodása felém kimerítette a tiszteletlenség fogalmát. Részemről semmilyen degradáló kifejezés nem hangzott el feléje, amennyiben valamit félreértelmezett, azért elnézést kérek."

Ezzel azonban nem ért véget a történet. Gáspár Evelin ugyanis nem tűrte, hogy meghazudtolják, és az Instagramon reagált a milliárdos közleményére. A kommentjében cáfolta, hogy az ő stílusával lett volna baj.

Ennyi idősen nem kéne már hazudozni, hanem vállalni a tetteidért és a szavaidért a következményt! Vagy ezt az etikett könyvben nem tanítják?

Fotó: Super TV2

Később Gáspár Bea is beszállt a szócsatába, és hosszan kifejtette, hogy miért is történt a csúszás, aminek semmi köze nem volt az ő elalvásához. Illetve kikérte magának, hogy miatta a lányát meri bántani bárki.

"Evelin, hagyd a francba! Ennyit nem ér az egész! Atya—gatya! @polgararpad én vagyok olyan gerinces, hogy attól kérdezem fel, akivel bajom van, jelen esetben a feleségétől, drága, aranyos milliárdos gróf úr! Ön az etikett szerint szokott általában viselkedni, ugyebár általában és ez nem általában volt, hanem csak “Gáspárék, az utolsó senkik lánya” esete! Kikérem magamnak a szemenszedett hazugságokat! Ja, és hogy én elaludtam, nem hiszem, hogy magára tartozik, és befolyásolta volna a forgatást, mivel a felesége előtte való nap már bevásárolt, hiszen technikailag így volt összerakva az a nap, mivel Tihanyba kellett leutazni. Na de, ha velem van baja, miért nem velem beszéli meg? Én sem a gyerekére tettem pressziót, hanem Tündét kérdeztem a sérelmemmel kapcsolatban! Ön miért nem tette ugyanezt? Ja, hogy az nem etikettes! Nem gondoltam, hogy ilyen hazug emberekbe botlom, akik fűt is fának ítélnek meg, a bokor meg már erdő önöknél! Ja és azzal kapcsolatban apró szösszenet: igen elaludtam és igen, vállalom! És igen, időben érkeztem a delikátba, mindezek ellenére! Viszont a kellék 10 perccel utánam érkezett meg, a helyszínen a szerkesztő várt rám egyedül, szokás szerint! Valamint mindenki időben távozott a helyszínről, hisz aznap Erdélyi Mónika vásárolt a kis boltban! Nem értem a Tünde főzése és a Mónika vásárlása milyen összefüggésben van egymással? Ja, valószínű annyi az összefüggés, hogy a gyártás, aki levitte a feleségét Tihanyba, késett, rajtam kívül álló okból, hisz a gyártás nem velem aludt! Ha esetleg keresi a hibát, elsősorban azt a garasos milliárdos életérzésében kellene, hogy nem saját autóval, időben, hanem a gyártás autójával, késve utaztatta a feleségét. Ez a színtiszta igazság, kedves uram! Üdv B."

A két fél tehát egészen máshogy látja a történteket, és láthatóan nem is fognak egyetérteni...

 

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Megint Dárdai Pál lehet a Hertha vezetőedzője

origo.hu

Új életet kezd Tóth Gabi és családja

borsonline.hu

Megszólalt a nagykőrösi öngyilkos lány nagymamája: Napokig nem tudtam. hogy az unokám meghalt!

hirtv.hu

Újabb politikus pártolt át a Párbeszédből a DK-ba

ripost.hu

Élő adásban, elcsukló hangon közölte a műsorvezető: Reggel meghalt a fiam...

hirtv.hu

Az azeri államfő Magyarországra látogatott

origo.hu

Megvan, Majka kire cseréli le Curtist

mindmegette.hu

Három fifikás trükk, amitől finomabb lesz a palacsinta

ripost.hu

Elbukta vagyona nagy részét a TV2 új Nagy Ő-je

ripost.hu

Nem nyugodhat békében, óriási botrány van Lisa Marie Presley végrendelete miatt

ripost.hu

Hatalmas drágulás jön a dohányboltokban szerdától

she.life.hu

Kedves lányos anyukák! Kérlek, beszélgessetek a lányotokkal az intim higiéniáról!

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!

További cikkek

FÜLES

Repülnek a szívecskék: Újra szerelmes Szabó Zsófi?

FÜLES

Peter Srámek foghatja a fejét, összetört Zámbó Jimmy egykori Mercedese

FÜLES

Végre elárulta a magyar énekesnő: Ekkor jöhet az újabb baba

FÜLES

Lebukott: Gyönyörű nő Csuti új barátnője – Fotó

FÜLES

Páros lábbal szállt beléjük, most meg is érkezett a horgászok durva válasza Alekosznak

FÜLES

Katalin hercegné helyretette Meghant: ez a válasza a sógornőjének

FÜLES

Kasza Tibi elárulta havi fizetését: sokkot kaptak a TV2 stúdiójában

FÜLES

Magyarországon forgat Steven Spielberg, készül a legújabb világsiker