FÜLES

Szerző Ripost

3 napja

Újabb álompár szakított? Minden jel arra mutat, hogy ismét szingli a magyar műsorvezető

Papp Gergő és Pintér Petra 2020-ban talált egymásra, ám úgy tűnik, kapcsolatuk zátonyra futott.

Szerző Ripost

Két évvel ezelőtt robbant a hír, hogy Papp Gergely 17 év után válik a feleségétől, ráadásul már mind a ketten megtalálták az új párjukat is. Bár a műsorvezető szerette volna, de nem tudta sokáig titokban tartani választottja kilétét, ugyanis egy szemfüles rajongó lencsevégre kapta őket horvátországi nyaralásuk alkalmával. Mint kiderült Pimasz úr szívét egy nála 24 évvel fiatalabb hölgy rabolta el, aki nem mellesleg egy ismert, hazai énekesnő, Pintér Petra.

Fotó: Instagram

Sokáig úgy tűnt, hogy a szerelmesek odáig vannak egymásért, a műsorvezető büszkén újságolta el, hogy Petra a gyermekével és a volt feleségével is remekül kijön, ráadásul kettejük között is nagy az összhang. Az utóbbi időben aztán eltűntek a közös posztok, mintha már nem lennének egymás életének a részei.  Egyedül egy két évvel ezelőtt készült, szilveszteri fotó árulkodik arról, hogy egy párt alkotnak, így nem csoda, hogy a rajongók között felmerült a pletyka a szakításról.

Hogy valóban véget ért-e a szerelem a műsorvezető és az énekesnő között, azt nem tudni biztosan, azonban sokan reménykednek, hogy csupán egy tudatos döntés miatt nem láthatóak már egymás társaságában. 

 

 

Szerző Ripost

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!