FÜLES

Szerző Ripost

4 napja

"Külön költöztetek Szabinával?" - Kucsera Gábor furcsa fotót posztolt

Kucsera Gábor és Tápai Szabina házassága körül több pletyka is szárnyra kapott az utóbbi időszakban, s bár a pár tagadta, hogy külön élik az életüket, most a rajongók ismét elkezdték a találgatásokat.

Az idei évben a rengeteg sztárszakítás híre mellett felröppent az a pletyka is, hogy Tápai Szabina és Kucsera Gábor házassága zátonyra futott. Mindez onnan indult el, hogy a sztárpár úgy döntött, magánéletük megóvása érdekében korlátozzák a közösségi oldalukon a közös posztolást, azaz sem a gyermekeik, sem pedig ők nem láthatóak együtt a fotókon.

Gábor és Szabina még februárban a Borsnak megerősítették, hogy a híresztelések alaptalan pletykáknak bizonyulnak, ugyanis továbbra is boldog házasságban élnek egymással.

A hírt, miszerint már nem alkotunk egy párt, ezúton is cáfoljuk. Az ezzel kapcsolatban felmerülő további, alaptalan pletykákra nem kívánunk reagálni

 – nyilatkozták korábban, s ezzel lezártnak is tekintették a találgatásokat.

Ismét beindultak a találgatások a sztárpár körül (Fotó: Czerkl Gábor / Bors)

Kucseráék a nyilatkozatukhoz hűen tartották is magukat ahhoz, hogy nem posztolnak a magánéletükről, s úgy tűnt, a rajongóik is elfogadják ezt a tényt. A világbajnok kajakozó legújabb fotója azonban alaposan felkavarta az állóvizet. Bár egy fizetett partneri együttműködésről tett közzé képeket, a szemfüleseknek egyből feltűnt, hogy nem a Szabinával közös, veresegyházi lakásából posztolt.

A rajongók mindezt szóvá is tették Gábornak, aki gyorsan javította is a bejegyzésének a leírását, miszerint a barátai otthonában készült a fénykép. Az egyetlen furcsaság, hogy miért ott állítja fel az ajándékba kapott televízióját, amit az előző posztja alapján már nagyon várt?

Vasárnap elkezdődött a foci vb, és azóta nagyon nehezen tudom elhagyni a srácok lakását

 - olvasható Kucsera posztjában.

"Ez nem a Szabinával közös ház. Külön költöztetek?" - érdeklődött valaki.

Ha jobban megnézed, ez a poszt módosítva lett!!! Mégpedig a "srácok lakását" lett a módosítás a "lakást" helyett!

 - írta egy másik kommentelő.

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!