FÜLES

Szerző Ripost

1 hete

Hatalmasat hibázott Árpa Attila, azonnal megbánta amit tett

Újabb lányok távoztak szerda este a Nagy Ő villájából. Ám szinte azonnal megbánta a döntését Árpa Attila, akit még másnap is gyötörtek a kételyek.

Szerző Ripost

A Nagy Ő szerda este kettő lánynak intett végső búcsút, de úgy tűnik, Árpa Attila megfontolatlanul hozta meg ezt a sorsfordító döntést. A lányok közül Blanche és Erika távozott rózsa nélkül.

Árpa Attila a Nagy Ő / Fotó: Bors

Már a rózsaceremónia után lehetett látni, hogy Árpa kétségek között, önmagában őrlődik. Erikát állítása szerint azért küldte el, mert túl jó embernek tartja önmagához. Ez azonban úgy tűnik, hiba volt, legalább is utólag már így látja Árpa Attila - írja a Bors.

Ráadásul egy romantikus tóparti randin Klaudiát véletlenül Erikának hívta, és ez egy pillanatra sokkolta partnereit. Mindannyian úgy gondolják, hogy még túlságosan is erősen él Attila szívében Erika, ami nem is volna meglepő, mivel már a legelső beszélgetésük után egy hullámhosszon voltak. 

Egy ponton Lékai-Kiss Ramóna is megkérdezte Attilát, hogy mi bántja, aki kendőzetlen őszinteséggel vallotta be a műsorvezetőnek, hogy valószínűleg rosszul döntött, amikor a bájos, családcentrikus, szép Erikának nem adta oda a rózsát. 

 

Szerző Ripost

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!